Canik Belediyesi, ekonomik durumu iyi olmayan ya da pandemi nedeniyle kapanan işyeri çalışanlarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan çocuklarının sınava başvuru ücretlerini ödeyeceğini duyurdu.
Destek almak isteyen aileler, başvuruları 22 Şubat tarihine kadar Canik Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri birimine yapmaları gerekiyor.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı , "İhtiyaç sahibi öğrencilerimize her yıl verdiğimiz eğitim desteğine ilaveten pandemi nedeniyle kepenk kapayan esnaflarımızın ve çalışanlarının çocuklarına da destek vererek 2021 YKS başvuru ücretlerini karşılıyoruz" dedi.
Canik'ten YKS Öğrencilerine Destek
Giriş: 11.02.2021 18:13
Güncelleme: 09.09.2026 16:24
Okuma süresi: 1 dakika
Canik Belediyesi, ekonomik durumu iyi olmayan ya da pandemi nedeniyle kapanan işyeri çalışanlarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan çocuklarının sınava başvuru ücretlerini ödeyece
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Üniversitesi Canik'ten 19 Mayıs'a Mı Taşınıyor?
Atakum'da Doğa Bilimleri Köyü'ne Öğrenciler Akın Etti
SAMÜ'ye 2 Bin Kişilik Yurt Canik?e Değil 19 Mayıs'a Yapılacak!
Canik'te Gençlere Ücretsiz Eğitim
Samsunspor’da Guarino şaşkınlığı! Milli takımda denilmişti, Nuri Asan'da çıktı