• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. Canik'ten Öğretmen ve Öğrencilere Proje Teşvik Ödülü 
EĞİTİM
Yayınlanma: 13 Kasım 2022 - 15:25

Canik'ten Öğretmen ve Öğrencilere Proje Teşvik Ödülü 

Canik Belediyesi, 2023 yılı TEKNOFEST ve TÜBİTAK yarışmalarında Türkiye finallerinde derece alan öğretmen ve öğrencilere proje teşvik ödülü verecek. Başkan İbrahim Sandıkçı, gençlerin nitelikli bir şekilde eğitim almaları, bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirmeleri için destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

EĞİTİM
13 Kasım 2022 - 15:25
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Canik’ten Öğretmen ve Öğrencilere Proje Teşvik Ödülü 
Gençlerin bilim ve teknoloji alanında yeni çalışmalar gerçekleştirmeleri için destek vermeye devam edeceklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimiz bilim ve teknoloji alanında yeni projeler üretmeleri için destek vermeye devam ediyoruz.  Eğitim çalışmalarımız kapsamında ilçemizde 2023 yılı TEKNOFEST ve TÜBİTAK yarışmalarında yapmış oldukları projelerle Türkiye finallerinde derece alan danışman öğretmenlerimize ve öğrencilerimize proje teşvik ödülü vereceğiz. Gençlerimizin bilim ve teknoloji alanında kedilerini geliştirmeleri, yeni çalışmalara imza atmaları, kaliteli ve nitelikli bir şekilde eğitim almaları adına yüzde yüz destek verdik. Gençlerimizin nitelikli bir şekilde eğitim almaları, bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirmeleri için destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Çocukların ve gençlerin bilim ve teknoloji alanında eğitim almaları adına ilçeye birçok projeyi kazandırdıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gençlerimiz ve çocuklarımızın bilim ve teknoloji alanında eğitim almaları adına ilçemize birçok proje kazandırdık. TEKNOCANİK Hava Araçları Eğitimi Projemizle yüzlerce gencimizi havacılık ve model roket eğitimleriyle buluşturduk. Yakın zamanda ilçemizde eğitimlere başlayacak olan Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde çocuklarımız ve gençlerimiz için özel eğitim alanları oluşturduk. Keşif Kampüsümüzde bulunan atölyeler, laboratuvarlar, uygulama ve keşif  alanlarında çocuklarımız ve gençlerimiz alanında uzman eğitmenler eşliğinde teorik ve uygulamalı bir şekilde eğitim alacak. İlçemize eğitim alanında yeni proje ve yatırımları kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Canik Belediyesi tarafından proje teşvik ödülleri kapsamında ilçede 2023 yılı TEKNOFEST ve TÜBİTAK yarışmalarında takım ve bireysel çalışmalarda Türkiye finallerinde derece alan üniversite öğrencilerine tablet, ortaöğretim öğrencilerine bisiklet, ilköğretim öğrencilerine akıllı bileklik ve proje danışman öğretmenlerine ise çeyrek altın ödülü verileceği bildirildi. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İlkadım Kreşlerinde Muhteşem Gösteri
İlkadım Kreşlerinde Muhteşem Gösteri
Camiler Çocuklarla Dolacak Hediyeler Canik’ten Olacak
Camiler Çocuklarla Dolacak Hediyeler Canik’ten Olacak
Meslek Lisesi Öğrencileri SBB’de Staj Yapabilecek
Meslek Lisesi Öğrencileri SBB’de Staj Yapabilecek
İLKEM’li Öğrenciler Piknikte Buluştu
İLKEM’li Öğrenciler Piknikte Buluştu
Son Haberler
Birlik ve Beraberliğimiz Geleceğimizin Teminatıdır
Birlik ve Beraberliğimiz Geleceğimizin Teminatıdır
SASKİ'den Hayvansal Atık Uyarısı
SASKİ'den Hayvansal Atık Uyarısı
MHP Samsun'a 200 Yeni Üye Katıldı
MHP Samsun'a 200 Yeni Üye Katıldı
Samsun'da Ulaşım 5 Gün Ücretsiz
Samsun'da Ulaşım 5 Gün Ücretsiz
Samsun Yeni OSB'de 17 Firma İnşaata Başladı
Samsun Yeni OSB'de 17 Firma İnşaata Başladı
Hüseyin Eroğlu: Süper Lig Rotasına Girdik
Hüseyin Eroğlu: Süper Lig Rotasına Girdik

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.