Camiler Çocuklarla Dolacak Hediyeler Canik?ten Olacak Eğitim

Camiler Çocuklarla Dolacak Hediyeler Canik?ten Olacak

Hazır

Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Canik Belediyesi?nin yaz tatili boyunca 30 gün camiye giden çocuk ve gençleri çeşitli hediyelerle buluşturduğu ?Haydi Güle Oynaya Camiye Gel? projesinin başvuruları başladı.

Canik Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ?Haydi Güle Oynaya Camiye Gel? projesinde kayıtlar başladı. Proje kapsamında yaz tatili sürecinde 30 gün boyunca camiye giden çocuklara ve gençlere bisiklet, el oyun konsolu, kulak üstü bluetooth kulaklık, kırtasiye seti ve akıllı saat hediye edilecek.

Haydi Güle Oynaya Camiye Gel projesiyle milli ve manevi yönleri güçlü nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Geleneğimizi sürdürüyor, çocuklarımızla camilerimizin manevi atmosferinde buluşuyoruz? dedi.

BİRBİRİNDEN ÖZEL HEDİYELER 

Çocukları birbirinden özel hediyelerle buluşturduklarını aynı zamanda aile bağlarının güçlenmesine katkı sağladıklarını ifade eden İbrahim Sandıkçı, "Çocuklarımızla, gençlerimizle ve ailelerimizle camilerimizin huzur dolu ortamında bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Camilerimiz çocuklarımızın enerjisiyle dolacak. Projemizde aile içi diyalogun ve aile bağının güçlenmesine katkılar sunacağız. Yaz tatili sürecinde 30 gün boyunca camilerimize gelen çocuklarımızı ve gençlerimizi her zaman olduğu gibi birbirinden özel ödüllerle buluşturacağız? diye konuştu. 

BAŞVURULAR 20 HAZİRAN?DA SONA ERECEK

Her yıl binlerce çocuk ve gencin ödüllerle buluştuğu ve bu yıl 4 bin çocuk ve gencin katılım sağlamasının beklendiği ?Haydi Güle Oynaya Camiye Gel? projesine başvurular ?camiyegel.canik.bel.tr? internet adresi üzerinden gerçekleştirilebiliyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kabul edildiği projeye başvurular, 20 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap