19 Mayıs'ta Karne Heyecanı Eğitim

19 Mayıs'ta Karne Heyecanı

Hazır

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 15 günlük yarıyıl tatiline başlayan öğrencilere karne dağıttı. Topaloğlu, "Hepiniz büyüdüğünüzde çok iyi meslekler edineceksiniz, inanıyorum" dedi.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bulunan Şehit Burhan Yazıcı İlk ve Ortaokulu'nda yarı yıl tatiline giren öğrencilerin karne heyecanına ortak olan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu karne dağıttı.

Başkan Osman Topaloğlu, "Çocuklarımız yorucu ve yoğun tempolu bir eğitim öğretim sürecini tamamladılar. Öğrencilerimize en büyük tavsiyemiz yarıyıl tatilinde bol bol dinlenip, kitap okumalarıdır" dedi.

EĞİTİM VARSA GELECEK VAR
"Hepiniz büyüdüğünüzde çok iyi meslekler edinecek, çok iyi yerlere geleceksiniz, inanıyorum" diyen Başkan Osman Topaloğlu, şöyle konuştu; "Ben de sizler gibi bu heyecanı defalarca yaşadım. Bu gün sizlerin bu heyecanına ortak olmak istedim. Eğitimde üzerimize düşen ne varsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü eğitim varsa gelecek var."

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap