• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Anahtar Parti Samsun İl Başkanlığı İftar Programında Kenetlendi
SİYASET
Yayınlanma: 15 Mart 2026 - 15:43

Anahtar Parti Samsun İl Başkanlığı İftar Programında Kenetlendi

Genel Başkan Yardımcısı Tahir Keskinkılıç ve İl Başkanı Ahmet Karkucak’ın ev sahipliği yaptığı programda, Anahtar Parti’nin vizyonu, hedefleri ve toplumsal birlik vurgusu ön plana çıktı.

SİYASET
15 Mart 2026 - 15:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Anahtar Parti Samsun İl Başkanlığı İftar Programında Kenetlendi
Anahtar Parti Samsun İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında birlik ve dayanışma mesajlarıyla pekişti.  Genel Başkan Yardımcısı Tahir Keskinkılıç ve İl Başkanı Ahmet Karkucak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda yapılan konuşmalarda, Anahtar Parti’nin vizyonu, hedefleri ve toplumsal birlik vurgusu ön plana çıktı.

KARKUCAK: İLK DÖRT PARTİ İÇİNDEYİZ

Anahtar Parti’nin tabela partisinden ibaret olmadığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Keskinkılıç, Milletin gönlünde küçük bir kıvılcım olarak doğan partinin,  koskoca bir teşkilât haline geldiğini söyledi.  

Anahtar Parti Samsun İl Başkanı Ahmet Karkucak, Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğinde, inanmış kadrolarla yola çıkıldığını ifade ederek, “Türk Milletinin umuduna kurulan partimiz yaklaşık 16 aylık süre zarfında 161. Parti olarak kurulmuş, ancak şu an kamuoyu yoklamalarında ilk 4 parti içinde yerini almıştır. Bu süreçte emeği geçen tüm teşkilât mensuplarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. 

Anahtar Parti Samsun İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında teşkilat mensupları ve davetliler, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve dayanışma mesajları verdi. 

Karkucak, “Son 23 yılda örselenen ve yitirilen adalet duygusu, yozlaşma, ekonomik gerileme, ilkokuldan üniversiteye eğitim kurumlarının göz göre göre tahrip edilmesi, sosyal çürümenin had safhaya ulaşması, siyaset kurumunun bir avuç yandaşı beslemekten başka hedefi olmadığının anlaşıldığı, dün terörist dediklerine bu gün dost dedikleri garabet bir dönemden geçiyoruz.
 Bu karanlık dönemde Anahtar Parti, Türk Milleti’nin ufkuna hizalanmış ve Milletimizin umudu olmuştur. Bu süreçte emek veren tüm Samsun teşkilâtımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

KESKİNKILIÇ: GELECEĞE HOŞ GELİŞ 

Genel Başkan Yardımcısı Tahir Keskinkılıç da “İftar programına hoş gelişleriniz,  aynı zamanda daha iyisi mümkündür iradesinin devletle buluşma yolculuğuna hoş geliştir. Kırgınlıkların barışa, mutsuzluğun mutluluğa, umutsuzluğun umuda, sıkışmışlığın refaha giden yolculuğuna hoş geliştir. Vatan ve bayrak için kim var denildiğinde, samimiyetle bir araya gelme iradesine hoş geliştir. Bu hoş geliş, eğitim sistemi içerisinde geleceği yok edilen gençlerimizin geleceğine bir hoş geliştir. Çiftçinin bereketine, esnafın siftahına, babanın çocuğuna verdiği harçlığa bir hoş geliştir. Kısacası Müreffeh Türkiye’ye hoş geliştir” diye konuştu.  

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Devlet Bahçeli’den Samsun’a Selam: İl Başkanı Burhan Mucur Ankara’da
Devlet Bahçeli’den Samsun’a Selam: İl Başkanı Burhan Mucur Ankara’da
Çarşamba Belediye Meclisi’nde Sürpriz: CHP’li Üye Encümen Seçildi
Çarşamba Belediye Meclisi’nde Sürpriz: CHP’li Üye Encümen Seçildi
Millet Partisi'nden SBB'ye Astorya Eleştirisi:
Millet Partisi'nden SBB'ye Astorya Eleştirisi: "Milli Duruşa Uygun Değil"
Ayvacık İktidardan Müjde Bekliyor!
Ayvacık İktidardan Müjde Bekliyor!
Son Haberler
Samsun'da Sınıfı Basan Veli Küfürler Yağdırdı!
Samsun'da Sınıfı Basan Veli Küfürler Yağdırdı!
1 Oyuncu Sakat, 7 İsim Ateş Hattında! Beşiktaş, Samsun'a Yaralı Geliyor...
1 Oyuncu Sakat, 7 İsim Ateş Hattında! Beşiktaş, Samsun'a Yaralı...
Samsunspor Terazisi: Zirvenin Kaderi Karadeniz'de Çizilecek!
Samsunspor Terazisi: Zirvenin Kaderi Karadeniz'de Çizilecek!
Atakum Belediyesi'nde Bayrak Alımı Tartışması: Fahiş Fiyat İddiası Meclis Gündeminde
Atakum Belediyesi'nde Bayrak Alımı Tartışması: Fahiş Fiyat İddiası...
Atakum Meclisi'nde Tansiyon Yükseldi! Serhat Türkel Aylar Sonra...
Atakum Meclisi'nde Tansiyon Yükseldi! Serhat Türkel Aylar Sonra...
Havza Muhtarları Derneği Tarafından İftar Programı Düzenlendi
Havza Muhtarları Derneği Tarafından İftar Programı Düzenlendi

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.