Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transferlerle ilgili taraftarlardan gelen eleştirilere "Neden para veren yok da hep akıl verenler var" diyerek cevap verdi.
Yılport Samsunspor'da teknik direktör arayışları ve transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Başkanı Yüksel Yıldırım transferlerle ilgili yapılan eleştirilere sosyal medya hesabı Twitter üzerinden cevap vererek, "Transfer dönemi nedense herkes bana akıl veriyor. Ama parasız transferler yapılamıyor. Neden para veren yok da hep akıl verenler var. Mümkünse takıma ve kulübe sahip çıkın. Yoksa kulüp ve takım sıradan olacak. Beni yormaya başladınız. Lütfen kulübünüze maddi yardım yapın" ifadelerini kullandı.
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım dün akşam oynanan İtalya - Türkiye maçını Roma Olimpiyat Stadyumu'nda izledi. Yıldırım, TFF yetkilileri ile birlikteydi.
Yıldırım: Para Yok Akıl Veren Çok!
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transferlerle ilgili taraftarlardan gelen eleştirilere "Neden para veren yok da hep akıl verenler var" diyerek cevap verdi
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsunspor'da Bjelica'dan 8 mağlubiyet açıklaması! Ne kadar süreceğini söyledi
Samsunspor'da transfer sorusuna Bjelica'dan yanıt! Mevkileri açıklamadı
Samsunspor'da Bjelica'dan Konyaspor maçı öncesi net mesaj: Hedef 3 puan!
İlkadım'da engelsiz yaşam için yeni karar! 18 masada temsil edilecekler
CANLI | Samsunspor Teknik Direktörü Bjelica soruları yanıtlıyor!