İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçede yaşayan tüm vatandaşlar için eşit hizmet anlayışıyla, kırsal mahalle-kent merkezi ayrımı yapmaksızın her alanda hizmetlerin aralıksız sürdüğünü belirtti.En büyük gücü vatandaşlardan aldıklarını vurgulayan Başkan İhsan Kurnaz, "İlkadım’ın her noktasında hemşehrilerimizle bir araya gelerek, ortak akılla en iyi ve en güzel hizmeti yapmayı hedefliyoruz" dedi.İhsan Kurnaz, şöyle konuştu; "İlçemiz gün içerisinde mevcut nüfusunun yaklaşık 2 katını ağırlıyor. Bizler de bu bilinçle hizmetlerimizi yürütüyoruz. Çalışma azmimizi besleyen ve bize güç veren en önemli kaynak, İlkadım halkıdır."
YÜZDE 90’LIK BAŞARI ORANIBu noktada 61 mahallede vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepleri çözme oranının yüzde 90 olduğunu kaydeden İhsan Kurnaz, "Bugüne kadar belediyemize gelen 11 bin 935 talebin 10 bin 737’sini cevapladık. Bunların içinde kanal açılması, yol yenileme reglaj, asfalt yenileme, sathi kaplama, yeni yol açma ve beton ve parke taşı tamiratı hizmetleri yer alıyor" dedi.
Başkan İhsan Kurnaz, İLKİM Çağrı Merkezi’ne gelen 26 bin 930 başvurudan 24 bin 346’sına cevap verdiklerini, yüzde 90’lık başarı ile İlkadım halkının taleplerini memnuniyetle karşıladıklarını sözlerine ekledi.

