• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Şiddetin en ağırı Gazze'de yaşanıyor
SİYASET
Yayınlanma: 25 Kasım 2023 - 15:19

Şiddetin en ağırı Gazze'de yaşanıyor

AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Keser, "Maalesef şiddetin en ağırı Gazze'de yaşanıyor. Bütün dünyanın gözleri önünde her saat 6 çocuk, 4 kadın öldürüldü. Burada ölen sadece masum kadın ve çocuklar değil vicdanlarımızdır" dedi.

SİYASET
25 Kasım 2023 - 15:19
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Şiddetin en ağırı Gazze'de yaşanıyor
AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı.

Kadın Koları Başkanı Rabia Keser, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Kadın ve çocuk mezarlığına dönen Gazze'deki acıların gölgesinde bu açıklamamızı yapıyoruz. Ateşkesin kalıcı olmasını diliyoruz.

Maalesef şiddetin en ağırı Gazze'de yaşanıyor. Bütün dünyanın gözleri önünde her saat 6 çocuk, 4 kadın öldürüldü. Burada ölen sadece masum kadın ve çocuklar değil vicdanlarımızdır. 

AK Parti olarak kadına yönelik şiddetle mücadelede 21 yıldır kararlı bir duruş sergiliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık vurguladığı gibi “kadına şiddetin, insanlığa ihanet olduğu” düşüncesiyle birçok adım attık.
Şiddet sadece ülkemizin değil maalesef tüm dünyanın sorunudur, tüm dünya gibi bizim de canımızı yakan kadına yönelik şiddetle mücadele etmekte kararlıyız. 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle şiddetin sadece ev, sokak ve işyerleri ile sınırlı olmadığını vurgulamak istiyoruz. Çatışmalarda zorla silahlandırma, çatışmaya zorlama, tecavüz ve intihar görünümlü infazlar da kadına yönelik şiddetin en ağır biçimidir. YPG-PKK gibi terör örgütlerinin uluslararası raporlara giren kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddetini, infazını bir kez daha kınıyoruz.  

AK Parti Kadın Kolları olarak kadına yönelik her türlü şiddeti reddediyoruz. Tek bir kadının dahi şiddet görmesine tahammülümüz yok. Ev içinde, çatışmalarda, terör faaliyetlerinde ve her türlü zeminde şiddet uygulayana, şiddete taraf olana, şiddet üzerinden siyaset yapana, şiddeti araçsallaştıran, olumlayan zihniyete karşı kadın erkek omuz omuza mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz."

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Tuğba Erden ile partililerin katıldığı basın açıklaması tüm illerle birlikte eş zamanlı olarak yapıldı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bafra’da CHP'nin İmza Standına Saldırı
Bafra’da CHP'nin İmza Standına Saldırı
CHP'den 55. Günde Adalet Zinciri
CHP'den 55. Günde Adalet Zinciri
CHP Samsun: Zorbalığa Boyun Eğmeyeceğiz
CHP Samsun: Zorbalığa Boyun Eğmeyeceğiz
Eğer O Yapı Kaçaksa Savcılık Ortaya Çıkarır
Eğer O Yapı Kaçaksa Savcılık Ortaya Çıkarır
Son Haberler
Vezirsuyu Tabiat Parkı Giriş Ücretlerine İndirim
Vezirsuyu Tabiat Parkı Giriş Ücretlerine İndirim
Bafra’da CHP'nin İmza Standına Saldırı
Bafra’da CHP'nin İmza Standına Saldırı
Canik'te Şehit Anneleri Unutulmadı
Canik'te Şehit Anneleri Unutulmadı
Samsun'da 17 İlçede Kültür Sanat Şöleni Başlıyor
Samsun'da 17 İlçede Kültür Sanat Şöleni Başlıyor
İlkadım'da Uygun Fiyatlı Konukevi
İlkadım'da Uygun Fiyatlı Konukevi
İYİ Partili kadınlar sesini yükseltti
İYİ Partili kadınlar sesini yükseltti

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.