Seçimi Kaybetsem Bile Altyapıyı Bitireceğim Yerel Yönetimler

Seçimi Kaybetsem Bile Altyapıyı Bitireceğim

Hazır

Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, geçtiğimiz hafta sonu ilçede yaşanan sağanak yağış sonrası ev ve iş yerlerini su basmasının ardından açıklama yaparak, "2021 yılında ilçemizde altyapı çalışmalar
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, geçtiğimiz hafta sonu ilçede yaşanan sağanak yağış sonrası ev ve iş yerlerini su basmasının ardından açıklama yaparak, "2021 yılında ilçemizde altyapı çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Başkan Doğan, ?Akıllı olan altyapıya girmez diyorlar. Ancak ben bir dönem daha seçilirim kaygısı yaşamıyorum. Benim amacım Çarşamba?ya hizmet etmek. İnsanlar yaptıklarıyla anılırlar. Altyapı bu şehrin en önemli ihtiyacıdır. En önemli ihtiyaç buysa ve bu görevin başında ben varsam ben bunu yapmak zorundayım" dedi.

BU YOLA HİZMET İÇİN ÇIKTIK
Başkan Halit Doğan şunları kaydetti; "Hemşerilerimiz biz altyapı çalışmasını yaptığımızda ne şekilde değerlendirir bilemem ama ben bu hizmeti hemşehrilerim için yapmak zorundayım. Bunun görev sorumluluğu SASKİ?de ancak İller Bankası?ndan verdiği kredi ile altyapı çalışmasına inşallah gireceğiz. 2021 yılında Çarşamba?nın altyapı çalışmalarına başlayacağız. Amacımız milletin refahı ve bu yapılırken belki sıkıntı çekeceğiz, ancak bu bitince rögarların geriye bastığı kokan bir Çarşamba?dan kurtulmuş olacağız. Biz bu yola hizmet için çıktık ve halkımız için gerekenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz."

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap