Samsunspor'da santrafor hattına Tomas Chory iddiası

Samsunspor'da santrafor hattına Tomas Chory iddiası

Hazır

Giriş: 25.05.2026 15:07 Güncelleme: 25.05.2026 16:44 Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı ekibin, Slavia Prag'ın 31 yaşındaki dev santraforu Tomas Chory ile ilgilendiği iddia edildi.

Yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kurmak adına Transfer çalışmalarına hız veren kırmızı-beyazlılarda arayışlar titizlikle devam ediyor. Hata yapmak istemeyen Karadeniz ekibi için hemen hemen her gün farklı bir oyuncunun adı yazılıyor.

DÜNYA KUPASI SONRASI GÖRÜŞMELER HIZLANACAK

Son olarak Slavia Prag forması giyen 31 yaşındaki 1,99'luk santrafor Tomas Chory ile ilgilendiği iddia edilen Kırmızı-Beyazlı ekibin, Dünya Kupası’nın ardından oyuncu tarafıyla görüşmeleri hızlandıracağı iddia edildi. Fiziksel avantajı ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken deneyimli golcünün, kulübün hücum varyasyonlarına önemli bir zenginlik katması bekleniyor.

33 MAÇTA 17 GOL VE 6 ASİSTİK PERFORMANS

Bu sezon Slavia Prag forması ile çıktığı 33 karşılaşmada attığı 17 gol ve 6 asist ile takımına ciddi bir katkı sağlayan ve başarılı bir sezon geçiren süper santrafor Tomas Chory'nin transferi ile ilgili resmi görüşmelerin yapılıp yapılmayacağı ileriki günlerde netlik kazanacak. Güncel piyasa değeri ve oyuncunun kariyer planlaması doğrultusunda kulübün önümüzdeki günlerde resmi bir hamle yapıp yapmayacağı spor kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap