Samsunspor'a Fransa'dan golcü iddiası! Süper Lig'de de oynamıştı...

Samsunspor'a Fransa'dan golcü iddiası! Süper Lig'de de oynamıştı...

Giriş: 11.06.2026 17:53 Güncelleme: 11.09.2026 11:43 Okuma süresi: 1 dakika

Samsunspor, Nantes forması giyen Mısırlı golcü Mostafa Mohamed için temaslarını yoğunlaştırdığı iddia edildi. Daha önce Türkiye'de Galatasaray forması giyen 27 yaşındaki santrfor için 2 milyon euro bonservis teklif edildiği söyleniyor.




Samsunspor, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaparak kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibi, Mısırlı santrfor Mostafa Mohamed ile temaslarını yoğunlaştırdığı iddia edildi. “Anakonda” lakabıyla tanınan Muhammed, geçmişte Galatasaray forması da giymişti.

“ANAKONDA” SAMSUNSPOR’DA MI?

İddialara göre Samsunspor, Nantes forması giyen 27 yaşındaki golcü için 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Muhammed, kırmızı-beyazlı ekibin hücum hattına önemli bir katkı sağlayacak.

GEÇMİŞ PERFORMANS

Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 24 resmi maça çıkan Mostafa Mohamed, bu karşılaşmalarda 4 gol kaydetti. Türkiye Süper Lig deneyimi bulunan santrfor, Karadeniz ekibinin gol yollarındaki alternatiflerini artıracak.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap