Samsunspor Bocce Takımı, Antalya'nın Kemer ilçesinde 28-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bocce Turnuvası'ndan üç dereceyle döndü. Yerli ve yabancı yaklaşık 300 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda kırmızı-beyazlı sporcular, iki kategoride şampiyonluk kupasını kazandı. Samsunspor, çift kadınlar kategorisinde ayrıca üçüncülük elde etti.
SAMSUNSPOR'DAN İKİ ŞAMPİYONLUK
Çift kadınlar kategorisinde mücadele eden Yağmur Tosun ve Yağmur Şen, rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı.
Aynı kategoride yarışan Elif Güney ve Sedanur Öksüz ise turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.
15 yaş altı takımlar kategorisinde Berat Buğrahan Aksu, Şahin Kar ve Fatih Er'den oluşan Samsunspor ekibi de şampiyonluk elde etti.
SAMSUNSPOR'UN 33. MİLLİ SPORCUSU OLDU
Çift kadınlarda şampiyonluğa ulaşan Yağmur Tosun ve Yağmur Şen, uluslararası organizasyonlarda Türk Milli Takımı adına mücadele etme hakkı kazandı.
Yağmur Şen, aynı zamanda Samsunspor Bocce Takımı'nın 33. milli sporcusu olarak kulüp tarihine geçti.
GÖKHAN BOZDEMİR'DEN SPORCULARINA TEBRİK
Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, sporcuların turnuvaya aylar süren yoğun antrenmanlarla hazırlandığını belirtti.
İki kategoride kazanılan şampiyonluklardan gurur duyduğunu ifade eden Bozdemir, Yağmur Tosun ve Yağmur Şen'in Milli Takım'a seçilmesinin ayrı bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

Bozdemir, Yağmur Şen'in takımın 33. milli sporcusu olmasının kulüp açısından önemine dikkat çekerek 2026 yılında Samsun'a ve Türkiye'ye ulusal ve uluslararası başarılar kazandıran tüm sporcularına teşekkür etti.


