Samsun'da Sokak Ortasında Vahşet
Paylaş

Samsun'da Sokak Ortasında Vahşet

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

Olay, İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde meydana geldi

Olay, İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde meydana geldi. Cengiz Üner'e (42) ait kahvehanenin önünde, Üner ile üvey kardeşi Ali Osman A. (34), husumetli oldukları aile ile konuşmak için bir araya geldi.

Silahla yaralama ve kahvehanede içtikleri çayın parasını ödemedikleri gerekçesiyle aralarında geçmişe dair husumet olan taraflar tartışmaya başladı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda, kahvehane sahibi Cengiz Üner ile Ali Osman A., Hamza Ç., İhsan Çetin (53) ve Mustafa Ç. (45) yaralandı.



Yaralılar, 112'ye ait ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İhsan Çetin ve Cengiz Üner hayatını kaybetti. Mustafa Ç. ve Ali Osman A.'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Olay karışan ve cezaevinden izinli çıktığı bildirilen Murat Çetin isimli bir kişi ise polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri olay yerinde 28 boş, bir patlamamış kovan tespit etti. Kavga sırasında silahlardan çıkan mermiler çevredeki otomobiller ile iş yerlerine zarar verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.