Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü futbol takımı, Afyonkarahisar'da düzenlenen Genç Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası final maçında Gaziantep Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi ile karşılaştı.İlk devresi golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin ikinci yarısında tek gol Uğur Okulları’ndan geldi. Uğur Okulları’nın milli oyuncusu Deniz Şeker, 51. dakikada attığı golle takımını şampiyonluğa ulaştırdı.
Şampiyonada Samsun'u ve Samsunspor’u başarı ile temsil eden Uğur Okulları Canik Kampüsü futbol takımı, kupa seremonisinde şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, Afyon’daki finallerde öğrencilerini ve başarılı sporcularını yalnız bırakmadı. Genç yetenekler, kupa merasimi sonrasında hep birlikte aile fotoğrafı çekinerek, kupayla şampiyonluk pozu verdi.
Samsunspor Futbol Akademisi, eğitim sponsoru olan Uğur Okulları’nın başarısını paylaşarak tebrik etti. Açıklamada, “Bu anlamlı başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi üstün performansları, mücadele azimleri ve disiplinli duruşları için yürekten kutluyoruz” denildi.


