Samsun'u Daha İleri Taşıma Gayesindeyiz

Samsun'u Daha İleri Taşıma Gayesindeyiz

Eklenme: 23.03.2025 20:15 Okuma süresi: 2 dakika
SBB Başkanı Halit Doğan, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'a belediyenin hizmet ve çalışmalarına yönelik brifing verirken, "Şehrimizi her alanda daha ileri taşıma gayesiyle yol yürüyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Samsun'da partisine geçen belediye meclis üyelerine rozet takma ve teşkilat iftar programına katıldı. Mustafa Elitaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ı da ziyaret etti.

Başkan Halit Doğan, belediye binasında Samsun'a yönelik hizmet ve çalışmalarını anlattı. Mustafa Elitaş ve beraberindeki heyet, iftar saati öncesi 153 Restoran'da Samsunluları selamladılar.

SAMSUNLULARI SELAMLADILAR

SBB Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti İl Başkanlığı'nda partimize katılan belediye meclis üyelerimiz için düzenlenen rozet takma merasimini gerçekleştirdik. Ardından Genel Başkan Vekilimiz Mustafa Elitaş'ı, belediyemizde ağırlayarak Samsun'da hayata geçirdiğimiz çalışmaları anlattık, istişarelerde bulunduk. 153 Restoran'da iftar yapan hemşehrilerimizle bir araya geldik, hayırlı iftarlar dileklerimizi ilettik. AK Parti İl Başkanlığı iftar programına katılarak, dünden bugüne partimize emek vermiş yol arkadaşlarımızla buluştuk" diye kaydetti.

Halit Doğan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde şehrimizi, ülkemizi her alanda daha ileri taşıma gayesiyle yol yürüyoruz" sözlerini ekledi.

Bu haberi paylaş

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap