Samsun'da kamu kurumlarında virüs riski her geçen gün artıyor. Valilik kurumlara HES kodu ile girilmesini zorunlu hale getirirken, hastanelerden yansıyan haberler, vatandaşları da ürkütüyor.
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde yer alan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi'ne fizik tedavi için giden bir hastada virüs belirtileri görüldü. Hasta ile ilgilenen fizyoterapist hastanın korona virüs belirtileri gösterdiğini farketti. Sağlık personeli hemen durumu bildirdi.
Fizik tedavi için gelen hasta özel kıyafetli ekipler eşliğinde Fizik Hastanesi'nden alınarak karantinaya alındı. Hastanın korona virüs testinin pozitif çıktığı ileri sürüldü. Hastanın hastanede temas ettiği birkaç kişiye de virüsü bulaştırdığı öğrenildi. Hastanede karantina tedbirleri uygulanırken, filyasyon ekiplerinin hastanın temas ettiği kişilere yönelik çalışma başlattığı öğrenildi.
Samsun Fizik Hastanesi'nde Virüs Alarmı
Giriş: 16.09.2020 22:28
Güncelleme: 09.09.2026 12:45
Okuma süresi: 1 dakika
Samsun'da kamu kurumlarında virüs riski her geçen gün artıyor
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da kaç Cezaevi Bulunuyor? Hangi İlçede Cezaevi Var?
Bafra'da Kuyu Faciasının Arkasında Define İşi Mi Var?
Gürcistan Batum'da Galip Öztürk Tahliye Oldu
Taş Ocağı'nda Dinamit Değilse Ne Patladı?
Samsunspor’da Guarino şaşkınlığı! Milli takımda denilmişti, Nuri Asan'da çıktı