Samsun’un kültür-sanat zenginliğini artırmak adına kentin dört bir yanında etkinlik ve programlar düzenleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği “Büyükşehir’in Işığı İlçelerimizde Parlıyor” programı ilgi ve yoğun katılımla devam ediyor. ALAÇAM VE YAKAKENT’TE ÇOCUK ŞENLİĞİ
Hafta sonu Yakakent ve Alaçam’da düzenlenen çocuk şenliklerinde birbirinden renkli görüntüler yaşandı. Şenliklerde çocuklar, illüzyon gösterisinden kukla gösterisine birçok sahne programı ile doyasıya eğlenirken, birbirinden zengin içerikli atölye etkinlikleri ile öğrenip keyifli zaman geçirdi. Yüz boyamadan palyaço gibi birçok sürprizle çocuklar, unutamayacakları güzel bir gün yaşadı.
DİLEK CESUR SEVENLERİYLE BULUŞTUEğitimci/Yazar Dilek Cesur, “Rota Yeniden Oluşturuluyor” adlı söyleşi programıyla Bafra ve Çarşamba ilçelerinde sevenleriyle buluşturdu. Ailede iletişimin rolünden, çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gerekenlere birçok konuda bilgiler veren Dilek Cesur, okuyucuların kitaplarını imzaladı, hatıra fotoğrafı çektirdi.
TERME’DE “KURTULUŞ” TİYATROSU“Kurtuluş” tiyatro oyunu ise bu hafta sonu Terme ilçesinde seyircisiyle buluştu. Kurtuluş Savaşı süreci ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kahramanlık hikâyesini anlatıldığı tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.


