Devre arası transfer döneminde Edwin Gyasi, Ahmethan Köse, Freddy Plumain, Ercan Yazıcı ve Enes İslam İlkin gibi oyuncularını çeşitli kulüplere kiralık olarak gönderen Samsunspor, Muhsin Yıldırım'ın ardından son olarak Yeni Malatyaspor'dan kiralanan Rahman Buğra'nın da sözleşmesini feshetti.
26 yaşındaki futbolcunun Süper Lig ekibi Erzurumspor'la anlaşma sağladığı öğrenildi. Samsunspor'dan Buğra'nın ayrılışı ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sezon başında kiralık olarak anlaştığımız Rahman Buğra Çağıran ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir."
başında transfer edilen Rahman Buğra, Kırmızı-Beyazlı forma altında 13 maça çıktı. Toplamda 433 dakika süre alan tecrübeli oyuncu, 2 asist kaydetti.
Rahman Buğra Ayrıldı
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Devre arası transfer döneminde Edwin Gyasi, Ahmethan Köse, Freddy Plumain, Ercan Yazıcı ve Enes İslam İlkin gibi oyuncularını çeşitli kulüplere kiralık olarak gönderen Samsunspor, Muhsin Yıldırım'ın a
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsunspor'da Bjelica'dan 8 mağlubiyet açıklaması! Ne kadar süreceğini söyledi
Samsunspor'da transfer sorusuna Bjelica'dan yanıt! Mevkileri açıklamadı
Samsunspor'da Bjelica'dan Konyaspor maçı öncesi net mesaj: Hedef 3 puan!
İlkadım'da engelsiz yaşam için yeni karar! 18 masada temsil edilecekler
CANLI | Samsunspor Teknik Direktörü Bjelica soruları yanıtlıyor!