PFDK Keçiören Maçının Ardından Yaşanan Olaylarla İlgili Kararı Açıkladı

PFDK Keçiören Maçının Ardından Yaşanan Olaylarla İlgili Kararı Açıkladı

Giriş: 29.10.2020 22:00 Güncelleme: 10.09.2026 02:09 Okuma süresi: 1 dakika
Yılport Samsunspor'un 4-2 kazandığı Keçiörengücü müsabakasında, Kırmızı-Beyazlı kulübe, basın toplantısı sırasında kullanılacak olan röportaj panolarında lig kompozit logosunun bulundurulmamasından ih
Yılport Samsunspor'un 4-2 kazandığı Keçiörengücü müsabakasında, Kırmızı-Beyazlı kulübe, basın toplantısı sırasında kullanılacak olan röportaj panolarında lig kompozit logosunun bulundurulmamasından ihtar cezası verildi.

Ayrıca PFDK'dan yapılan açıklamaya göre, aynı müsabakada Kerem Can Akyüz?ün, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3 bin 250 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Caner Arıcı ve Burak Çalık hakkında ise sosyal mesafe kuralı ve maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı, isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verildi.

Buna göre Samsunspor?dan PFDK?ya sevk edilen futbolcular, Adana Demirspor maçında cezalı duruma düşmedi.

 

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap