Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) banka promosyonu sözleşmesiyle ilgili olarak yürüttüğü süreç, çalışanların yüzlerini güldürecek şekilde sonuçlandı.
21 Şubat 2021-21 Şubat 2025 tarihleri arasında 4 yıllık bir süreci kapsayacak olan ihaleyi, OMÜ'nün yürüttüğü çetin pazarlıklar sonucunda 6 bin 60 TL veren Yapı ve Kredi Bankası kazandı. Sözleşmeye göre; banka promosyon ücreti 15 Mart 2021 tarihinde tüm personelin banka hesabına yatırılacak.
8 BANKA KATILDI
Sekiz bankanın katıldığı ve şeffaf bir süreçle yürütülen ihale sürecinin komisyon başkanlığını Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep yürüttü. Kapalı teklif ve açık artırma usulüyle yapılan ihale süreci OMÜ Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlandı. Beş bin TL'in altında teklif veren bankaların teklifleri değerlendirmeye alınmadı ve açık artırma sonucunda Yapı ve Kredi Bankası 'en yüksek teklifi' verdi.
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, tüm personelin aynı miktarda promosyon almaları için tek ihale yaptıklarını ayrıca sözleşme süresi boyunca bankadan güler yüzlü hizmet beklediklerini ifade etti.
OMÜ bünyesindeki 6 bin 542 personelin her biri için 6 bin 60 TL ödenmesini öngören sözleşmeyi Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Yapı ve Kredi Bankası Samsun Şube Müdürü Erkan Samsunlu ile İşletme Portföy Yöneticisi Sevda Rizelioğlu imzaladı.
Ekonomi
OMÜ Personeline Rekor Promosyon
Hazır
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) banka promosyonu sözleşmesiyle ilgili olarak yürüttüğü süreç, çalışanların yüzlerini güldürecek şekilde sonuçlandı
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Kent Haberleri
"Senin Yaptığını Çorumlu Yapmaz" Sözü Bakın Nasıl Ortaya Çıkmış!
04.08.2023
Asayiş
Araçtakiler Hüsame'nin Vurulacağını Biliyordu
30.03.2021
Siyaset
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Atakum Belediyesi'ni Kim Kazanır?
13.10.2023
Ekonomi