• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. YEREL YÖNETİMLER
  3. Öğrencilerden Başkan Doğan'a Teşekkür Ziyareti
YEREL YÖNETİMLER
Yayınlanma: 07 Eylül 2021 - 22:52

Öğrencilerden Başkan Doğan'a Teşekkür Ziyareti

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında eğitim alarak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu kazanan 10 öğrenci, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret ederek vermiş o

YEREL YÖNETİMLER
07 Eylül 2021 - 22:52
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Öğrencilerden Başkan Doğan’a Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında eğitim alarak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu kazanan 10 öğrenci, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret ederek vermiş olduğu katkılardan dolayı Başkan Doğan’a teşekkür etti.

Çarşamba Belediyesi Hazırlık Kurslarında eğitim alarak (BESYO) kazanan 7’si erkek, 3’ü kadın toplam 10 öğrenci, aileleriyle birlikte Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Doğan, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu belirterek, “Gençlerimizin hedeflerine ulaşma yolunda onlara destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Başarılarıyla her zaman gurur duyduk ve duyacağız. Kurslarımızın bu manada etkisini görmek de bizleri ayrıca sevindiriyor” dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarımız ile POMEM, Bekçilik, Subaylık, BESYO gibi alanlar için çalışan gençlerimize uzman antrenör kadromuz ile parkurlara hazırlanma imkanı sunduk. Öğrencilerimiz hayallerine ulaşmak için çok çalıştı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu kazanıp hedeflerine bir nebze daha yaklaşan gençlerimiz, bizleri ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler. Bizler için en büyük teşekkür, onların başarılarını görmek. Başarılarıyla bizleri onurlandıran, kendileri için hedeflerine biraz daha yaklaşan tüm kardeşlerime ben teşekkür ederim. Azimle çalışarak hayal ettikleri yerlere ulaşırlar inşallah” şeklinde konuştu.



Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında çalışmalarını tamamlayarak BESYO’yu kazanan öğrencilerden Zafer Demirbilek ve Sevinç Aygün, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a açmış oldukları hazırlık kursu için teşekkür ettiler.

5 aydır Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında BESYO için çalıştığını ifade eden Zafer Demirbilek, “5 aydır belediyenin yapmış olduğu kurslarda BESYO’ya hazırlanıyorum. Verimli bir kurs süreci geçirdik. Başkanımız sayın Halit Doğan, hocalarımız çok destek oldular. Hepsine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hazırlık Kursu öğrencilerinden Sevinç Aygün, “Belediyenin kursu gerçekten verimliydi, hocalarımızla çok iyi anlaştık. Bu sene kurslarda BESYO’ya hazırlandım. Antrenman süreci bizim çok güzel geçti. Sonunda güzel bir başarı elde ettik. Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’a böyle ücretsiz bir kurs açtığı için teşekkür ederim. Bizler için gösterdikleri çabayı boşa çıkartmayıp üniversiteyi kazandık. Her şey için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Çarşamba Belediyesi tarafından açılmış olan Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında; Gümrük Muhafaza, Polis Meslek Yüksek Okulu, Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Bekçilik için kurslar ve kurs kayıtları devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
İlkadım Belediyesi’nden Kesintisiz Cenaze Hizmeti
İlkadım Belediyesi’nden Kesintisiz Cenaze Hizmeti
AK Parti Açıkladı: Atakum’un Denetim Raporunda Neler Var?
AK Parti Açıkladı: Atakum’un Denetim Raporunda Neler Var?
İlkadım'da Kadın Muhtarlar Taleplerini Anlattı
İlkadım'da Kadın Muhtarlar Taleplerini Anlattı
Canik Her Alanda Gelişiyor
Canik Her Alanda Gelişiyor
Son Haberler
Türk Futbolunda 5 Aralık Kara Gece Oldu
Türk Futbolunda 5 Aralık Kara Gece Oldu
Canikli Gençlerin Bursu Hesaba Yattı
Canikli Gençlerin Bursu Hesaba Yattı
Bafra Eczacılık Öğrencilerine SBB'den Müjde
Bafra Eczacılık Öğrencilerine SBB'den Müjde
Çarşamba'da SAMKART Dönemi
Çarşamba'da SAMKART Dönemi
İlkadım Belediyesi’nden Kesintisiz Cenaze Hizmeti
İlkadım Belediyesi’nden Kesintisiz Cenaze Hizmeti
Kurtuluş Mücadelesi’nin İlk Adımının Atıldığı Şehirdesiniz
Kurtuluş Mücadelesi’nin İlk Adımının Atıldığı Şehirdesiniz

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.