Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, pandemi süreci nedeniyle futbolculara yapılması gereken ödemelerde gecikme olduğunu, Bahattin'in bu nedenle kulübe ihtar çektiğini söyledi.
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı bir spor programında golcü oyuncu Bahattin Köse hakkında flaş bir açıklama yaptı. Korona virüs nedeniyle ödemelerde gecikme olduğunu belirten Samsunspor patronu, 1 Temmuz'da ödeme yapmadıkları için Bahattin'in kulübe ihtar çektiğini belirtti. Başkan Yıldırım, "Bahattin bize pislik yaptı. Kimsenin geçmişe dönük alacağı yok. Sadece 2 ay müsaade istedik, herkes kabul etti. Ama Bahattin bize yanlış yaptı. Başka kulübe gidip bizi mahkemeye vermek istiyor" diye konuştu.
Ne Yaptın Bahattin!
Giriş: 24.07.2020 20:59
Güncelleme: 09.09.2026 12:16
Okuma süresi: 1 dakika
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, pandemi süreci nedeniyle futbolculara yapılması gereken ödemelerde gecikme olduğunu, Bahattin'in bu nedenle kulübe ihtar çektiğini söyledi
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Süper Lig'de Samsunspor - Pendikspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ?
Tugay Kaan Numanoğlu'nun Samsunspor Karnesi Dikkat Çekiyor!
Samsun 19 Mayıs Stadyumu Yenilendi
Son Dakika! Samsunspor?dan Transfer Yasağı Açıklaması
Samsunspor İsyan Etti, Adalet İstedi!