Samsunspor'da bu sezon attığı 7 golle takımın en skorer oyuncusu olan Nadir Çiftçi, Mathias'tan formayı geri aldı. Akhisar, İstanbul, Eskişehir ve Keçiören maçlarına yedek kulübesinde başlayan Nadir, Mathias'ın son haftalardaki gösterdiği düşük performans nedeniyle, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından yeniden ilk onbire alındı.
Adana Demirspor maçında 90 dakika boyunca sahada olan Nadir çok mücadele etti, çok koştu ama konuk ekibin defansı arasında adeta kayboldu. Nadir maçın ilk yarısında aldığı faullerle, Samsunspor'a 2 kez tehlikeli noktadan frikik kazandırdı ama Kırmızı-Beyazlılar bu duran topları gole çeviremedi.
Nadir Çiftçi bu sezon Samsunspor forması altında kupa dahil 21 maça çıktı. Toplamda bin 371 dakika süre alan 28 yaşındaki futbolcu, 7 gol kaydetti.
Nadir Çok Mücadele Etti Ama Boşa!
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Samsunspor'da bu sezon attığı 7 golle takımın en skorer oyuncusu olan Nadir Çiftçi, Mathias'tan formayı geri aldı
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsunspor'da Bjelica'dan 8 mağlubiyet açıklaması! Ne kadar süreceğini söyledi
Samsunspor'da transfer sorusuna Bjelica'dan yanıt! Mevkileri açıklamadı
Samsunspor'da Bjelica'dan Konyaspor maçı öncesi net mesaj: Hedef 3 puan!
İlkadım'da engelsiz yaşam için yeni karar! 18 masada temsil edilecekler
CANLI | Samsunspor Teknik Direktörü Bjelica soruları yanıtlıyor!