• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Mustafa Yeşilyurt: Samsun'un Geleceğini Dert Edinerek Yola Çıktık
SİYASET
Yayınlanma: 19 Nisan 2023 - 20:38

Mustafa Yeşilyurt: Samsun'un Geleceğini Dert Edinerek Yola Çıktık

Gelecek Partisi'nin Karadeniz Bölge İl Başkanları toplantısı Samsun'da gerçekleşti. CHP Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Samsun; 14 Mayıs'ta Millet İttifakı'na ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na en yüksek oyu verecek. Samsun'un geleceğini dert edinerek yola çıktık" dedi.

SİYASET
19 Nisan 2023 - 20:38
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Mustafa Yeşilyurt: Samsun'un Geleceğini Dert Edinerek Yola Çıktık
Millet İttifakı'nın bileşenlerinden eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğini yaptığı Gelecek Partisi'nin Karadeniz Bölge İl Başkanları toplantısı Samsun'da gerçekleşti.

Gelecek Partisi'nin Kurucu İl Başkanı olan CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt'un evsahipliğinde gerçekkeşen toplantıya Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Bölge Koordinatörü Rumi Bekiroğlu, Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Giresun İl Başkanı Murat Kılıçarslan, Ordu İl Başkanı Ali Safa Aydın, Çorum İl Başkanı Barış Coşgunsu, Amasya İl Başkanı Ali Kurt, Gümüşhane İl Başkanı Yasin Uçan, Bayburt İl Başkanı Nazir Güler ve partililer katıldı.

Karadeniz bölgesinde Gelecek Partisi'nin tek Millet İttifakı listelerinden milletvekili adayı olan Mustafa Yeşilyurt, "3 yıl önce herkesin sustuğu, otoriter yönetim anlayışının insanları sosyal ve siyasal baskı altına aldığı dönemde; cesur, kararlı, azimli ve inançlı kadrolarla ayağa kalkıp; 'Bu düzen böyle gitmez, gitmeyecek!' diyerek kurduğumuz Gelecek Partisi'ni bugünlere taşıdık" dedi.

MİLLET İTTİFAKI EN YÜKSEK OYU ALACAK
"Altılı masa olarak çıkılan yolculukta Millet İttifakı'na dönüşen birliktelik, ülkemizin yaşadığı son dönemlerdeki makus tarihini değiştirmek adına umut olmuş, milletimizin geleceği için ortaya bir perspektif koymuştur" diyen Mustafa Yeşilyurt, şöyle konuştu; "Millet İttifakı'nın Samsun Milletvekili Adayı olarak karşınızdayım. İnanıyoruz ki; Samsun tarihinde ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi listesi, Millet İttifakı ile tarihin en yüksek oyu ile en fazla milletvekilini çıkararak, 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu en yüksek oyu ile seçecek, bu ucube dediğimiz otoriterleşme eğilimi gösteren Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni değiştirerek yerine daha demokratik, sosyal ve siyasal iklimin rahatladığı, milletimizin sosyal, adalet, ekonomik olarak daha huzur ve bereket dolu, ötekileşmeyen birbirine güleryüzle bakabileceği bir sürece gireceğiz."

"VATANDAŞI CAN KULAĞI İLE DİNLİYORUZ"
CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Samsun'daki tüm sorunları biliyoruz. Gelecek Partisi'nin tüm teşkilatları, siyasi kimliklerimizi bir yana bırakarak yaklaşık bir buçuk yıldır yoğun mesai içerisinde ve halkla doğru ilişkiler kurarak sahada sorunların çözümünü anlatıyor. Vatandaşı can kulağı ile dinliyoruz. Bu sorunları çözecek irade Millet İttifakı'nın 6 siyasi partisinde mevcuttur.  Ülkemizin, Samsun'un geleceğini dert edinerek yola çıktık. Bütün toplanan verileri harmanlayarak Altılı Masa'nın hazırladığı ortak mutabakat metnini halkımıza anlatacağız" diye konuştu.

"TOGG MU SOĞAN MI?" POLEMİĞİ
Gelecek Partisi kadrolarından Karadeniz bölgesindeki Millet İttifakı'nın tek milletvekili adayı olan Mustafa Yeşilyurt'u tebrik eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün de şunları söyledi: "Her seçime giderken 'tarihimizin en önemli seçimi' diye söylenir ama hiçbir seçim bu kadar o cümleyi hak etmemiştir. Biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yanlış diyoruz. Bu sistemle geldiğimiz noktada memleket çökecek hale geldi. Soğanın kilosunun 30 lira olduğu bir ülkede birisi çıkıyor diyor ki; 'TOGG mu? soğan mı?' Yemeğe kullanacağınız soğan tabii ki! Memlekette soğan ile araba kıyaslanacak hale geldiyse artık söylenecek hiçbir lafımız kalmadı. Zorluklara rağmen 3 yılımızı tamamladık. Seçim atmosferine de geldik. Artık söz, karar milletin! Milletin iradesine başımız gözümüz üstüne deriz. Saygı duyarız! Bizim gördüğümüz İnşallah Samsun'da durum çok güzel olacak. Biz buraya bölge il başkanlarımız ile geldik İnşallah bir sonraki seferde adayımız Mustafa Yeşilyurt, bizi TBMM'de ağırlayacak."

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt ve beraberindeki Karadeniz bölgesi il başkanları; Site Camii ve meydan çevresinde bulunan esnafları ziyaret etti. Daha sonra Ordulular Derneği'ni ziyaret eden heyet, akşam saatinde iftar programında bir araya geldi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Eğitim-İş’ten Gazeteci Murat Ağırel’e İlkadım Onur Ödülü
Eğitim-İş’ten Gazeteci Murat Ağırel’e İlkadım Onur Ödülü
İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta: Kavga Etme Zamanı Değil
İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta: Kavga Etme Zamanı Değil
19 Mayıs Gençliğe Emanet Devrimdir
19 Mayıs Gençliğe Emanet Devrimdir
19 Mayıs Işık Tutan Pusuladır
19 Mayıs Işık Tutan Pusuladır
Son Haberler
Uğur Okulları Şampiyonluk Kupasını Samsun'a Getirdi
Uğur Okulları Şampiyonluk Kupasını Samsun'a Getirdi
Ihlamur Kafe ve Restoran Zengin ve Lezzetli Menüsü
Ihlamur Kafe ve Restoran Zengin ve Lezzetli Menüsü
Bağımsızlık Çağrısı Havza'dan Yapıldı
Bağımsızlık Çağrısı Havza'dan Yapıldı
Canikli Mucitlerin Hedefi Birincilik
Canikli Mucitlerin Hedefi Birincilik
Öz Kaynaklarımızla Proje Yapabilir Duruma Geldik
Öz Kaynaklarımızla Proje Yapabilir Duruma Geldik
Eğitimci Rüstem Kara Memleket Partisi'nden İstifa Edip, CHP'ye Geçti
Eğitimci Rüstem Kara Memleket Partisi'nden İstifa Edip, CHP'ye Geçti

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.