Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkan Yardımcısı Burhan Mucur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Burhan Mucur, "Türk milletinin en değerli varlığı, Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyetidir" dedi.
Cumhuriyet'in 98. yılına ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirten MHP'li Burhan Mucur, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Milletimizin birlik ve beraberliği, özgürlüğümüzün nişanesi olan al Bayrağımızın dalgalanması ve devletimizin bekası uğruna Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde tüm dinamikleriyle mücadele eden şanlı ecdadımız, Orta Asya'dan Avrupa'ya sıralanan kahramanlık destanlarına bir yenisini ekleyerek Kurtuluş Savaşı'nı kazanmış ve bu büyük zaferi Cumhuriyet'le taçlandırmıştır. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hesap yapan şer mihraklarının bütün karanlık planları, Türk'ün çelik iradesi karşısında yerle bin olmaktan öteye gidemeyecektir. Atalarımızın mirası olan kutlu vatanın, yıkılmaz Cumhuriyet'in, şanlı al bayrağın manevi yükümlülüğü hepimizin omuzlarındadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden şanlı gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle yad ediyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.
MHP'li Burhan Mucur'dan 29 Ekim Mesajı
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkan Yardımcısı Burhan Mucur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da Zafer Partisi'nden açılım sürecine suç duyurusu! Alperen Carus'tan sert açıklama
Yavuz Ağıralioğlu'ndan Samsun'da İktidara Sert Eleştiri: Vatandaşı Nakde Çevirmeyi Keşfettiler
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'ndan Erdoğan ve Bahçeli itirafı
İYİ Parti Samsun Milkletvekili Erhan Usta'dan parti değiştirme iddialarına son nokta!
Yeni Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ mazbatasını aldı! İlk hedefini açıkladı