Samsun TSO Başkanı Salih Murzioğlu, kamu bankalarınca açıklanan yeni kredi destek paketlerinin sektörler ve yerli üretimin canlanması için önemli fırsat olduğunu söyledi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması, yerli üretimin desteklenmesi ve piyasaların canlanması için kamu bankaları tarafından devreye alınan yeni kredi paketlerinin tüm sektörleri hareketlendireceğini ifade etti.
Covid-19 salgınının dünyayı etkisi altına almasıyla sektörlerin zor bir süreç yaşadığını ifade eden Başkan Murzioğlu, "Kamu bankalarınca devreye alınan yeni kredi paketleri ekonomimiz için can suyu olacak" dedi.
SÜRÜMDEN KAZANIN
Düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi olan, 15 yıla varan vade ile finansman imkanı sunan kredi paketinin konuttan taşıta, mobilyadan tatile kadar tüm sektörlere doğrudan ve dolaylı etki edeceğini belirten TSO Başkanı Murzioğlu, "Firmalardan ricam bu süreçte fiyat artışları yerine sürümden kazanmaya odaklansınlar. Hem üretici hem tüketici kazansın, ülkemiz kazansın" diye konuştu.
Kredi Destek Paketi Can Suyu Olacak
Giriş: 03.06.2020 20:52
Güncelleme: 12.09.2026 18:50
Okuma süresi: 1 dakika
Samsun TSO Başkanı Salih Murzioğlu, kamu bankalarınca açıklanan yeni kredi destek paketlerinin sektörler ve yerli üretimin canlanması için önemli fırsat olduğunu söyledi
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bafra'da 71 Milyon TL'lik Otel Arsasına Talipli Çıkmadı!
Havza Maarif Termal Otel Açılışa Gün Sayıyor
Samsun Yeni OSB?den Yer Alan O İsimler Kimler?
Havza OSB'ye Balık Yemi Fabrikası Kurulacak
Samsun?da Eski Makro AVM Binası ve Arsası 800 Milyon TL?ye Satışa Çıkarıldı