Kadıköy Boğasına Atakum'da Rakip Çıktı

Kadıköy Boğasına Atakum'da Rakip Çıktı

Giriş: 24.03.2020 21:15 Güncelleme: 11.09.2026 17:29 Okuma süresi: 1 dakika
İstanbul'un Kadıköy İlçesi'nde bulunan Dövüşen Boğa Heykeli'ne, Atakum İlçesi'nde rakip çıktı
İstanbul'un Kadıköy İlçesi'nde bulunan Dövüşen Boğa Heykeli'ne, Atakum İlçesi'nde rakip çıktı. Bir et marketinin önündeki bulunan kırmızı boğa, vatandaşların ilgisini çekmeye başladı.

İstanbul'da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Dövüşen Boğa Heykeli'nin bir benzeri de Samsun'un Atakum İlçesi'nde bir et marketinin önüne konuşlandırıldı. İstanbul'un en büyük yerleşim merkezlerinden biri olan Kadıköy İlçesi'ndeki Altıyol Kavşağı'nda bulunan Dövüşen Boğa Heykeli önünde her gün binlerce kişi fotoğraf çekinirken, Atakum'da da bir et marketi önündeki kırmızı boğa vatandaşların dikkatini çekmeye başladı.

Coronavirüs salgını nedeniyle ağzına takılan maske ile cadde üzerinde gelip geçenlerin ilgisini çekmeye başlayan kırmızı boğa için, "Kadıköy boğasına Atakum'dan rakip çıktı" yorumları yapılmaya başlandı.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap