Samsun'da şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın ailesinden anne ve babası için mezaryeri olarak Büyükşehir Belediyesi'nin 20 bin lira alması Türkiye gündemine oturmuş, tepkiler üzerine belediye aldığı ücreti geri iade etmişti. Ailede 10 bin lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışlamıştı.
İYİ Parti'nin şehit ailelerine mezaryerlerinin ücretsiz olması yönünde verdiği teklif, meclis gündemine geldi.
Komisyona havale edilen maddeler içerisinde yer alan, 'Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının Kıranköy ve Asri Mezarlıklarında meftun bulunan şehidin anne ve babasının vefat etmesi durumunda ücretsiz mezar yeri teklifi? maddesi ile ?Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın pandemi dönemi sürecinde yeni tip korona virüsü hastalığından dolayı vefat eden sağlık personeline Derecik, Kıranköy ve Asri Mezarlıklarında ücretsiz mezar yeri tahsisi teklifi? maddeleri oybirliği ile kabul edilerek, komisyona havale edildi.
TOPLANTI CUMA GÜNÜ
Söz konusu maddeler diğer 53 madde ile birlikte komisyonda görüşülüp, karara bağlanmak üzere meclisin onayına sunulacak. Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, komisyon toplantısının ardından Cuma saat 14.00?te toplanarak, komisyondan meclise havale edilen maddeleri ele alacak.
Kent Haberleri
İYİ Parti'nin Ücretsiz Mezar Teklifi Meclis'te
Hazır
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Samsun'da şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın ailesinden anne ve babası için mezaryeri olarak Büyükşehir Belediyesi'nin 20 bin lira alması Türkiye gündemine oturmuş, tepkiler üzerine belediye aldığı ücreti
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
"Senin Yaptığını Çorumlu Yapmaz" Sözü Bakın Nasıl Ortaya Çıkmış!
Samsun Özsüt İşletme Müdürü Esat Kasap Hekimlere Vatan Haini Dedi! Sosyal Medya Ayağa Kalktı
Samsun Batı Çevre Yolundan 10 Bin Araç Transit Geçecek
Samsun'da Tekel ve Meydan Otoparka Zam!
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde İlkadım Belediyesi'ni Kim Kazanacak?
Kaymakam Kübra Baka Mutluluğa Evet Dedi
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Kent Haberleri
"Senin Yaptığını Çorumlu Yapmaz" Sözü Bakın Nasıl Ortaya Çıkmış!
04.08.2023
Asayiş
Araçtakiler Hüsame'nin Vurulacağını Biliyordu
30.03.2021
Siyaset
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Atakum Belediyesi'ni Kim Kazanır?
13.10.2023
Ekonomi