Samsun'da İYİ Parti'nin ilçe kongre süreci sessiz sedasız başladı. 22 Şubat'ta İYİ Parti'nin Yakakent İlçe Kongresi'nde Hamza Yakupoğlu, ilçe başkanı seçildi. Atakum'da Selen Gülhan Çam güven tazelerken, Terme'de dün tek liste olarak gerçekleştirilen kongrede Ata Sefer Ayyıldız, ilçe başlanı seçildi.
GÖZLER İL KONGRESİNDE
Bugün Bafra, 14 Mart'ta Ladik, 15 Mart'ta Canik ve Vezirköprü, 21 Mart'ta Salıpazarı, 22 Mart'ta İlkadım, 28 Mart'ta Kavak, 29 Mart'ta Çarşamba, 4 Nisan'da Tekkeköy, 7 Nisan'da Havza, 11 Nisan'da Asarcık, 30 Nisan'da Alaçam, 14 Mayıs'ta ise 19 Mayıs ilçe kongresi yapılacak. İlçe kongreleri tamamlandıktan sonra İl Kongresi gerçekleştirilecek.
SÜRRİZ İSİM ŞENOL ADAY OLABİLİR
İl Kongresi'nde ise başkan adayları yarışacak. Aday sayısının 6'ya yükseldiği öne sürüldü. İl Başkanı Av. Recep Güleroğlu?nun yeniden aday olacağı konuşulurken, İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Murat Keskin, Ayşe Ayan, Hasan Aksoy ve Ceyhun Karaca sahada çalışmalarını sürdürüyor. Sürpriz bir isim, Önder Fatih Şenol?un da aday olacağı kulislerde konuşuluyor.
İYİ Parti'de Kongre Süreci Sessiz İlerliyor
Giriş: 07.03.2020 22:06
Güncelleme: 11.09.2026 23:54
Okuma süresi: 2 dakika
Samsun'da İYİ Parti'nin ilçe kongre süreci sessiz sedasız başladı
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin A Takımı Ayrılığa Hazırlanıyor!
CHP Terme Belediye Başkan Adayı İbrahim Yavuz: Terme Halkının Oylarına Talibim
Samsunspor’da Guarino şaşkınlığı! Milli takımda denilmişti, Nuri Asan'da çıktı
Eğitim İş Samsun Şube Başkanı Onur Gündüz: Binlerce eğitim emekçisi mağdur!
İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta’dan öğretmenler için il/ilçe emri çağrısı