İlkadım'da Köşe Bucak Temizlik

İlkadım'da Köşe Bucak Temizlik

Giriş: 15.03.2021 00:49 Güncelleme: 11.09.2026 00:41 Okuma süresi: 1 dakika
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren Temizlik ve Sağlık Timleri, koronavirüse karşı tüm cadde ve sokakları dezenfekte ediyor
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren Temizlik ve Sağlık Timleri, koronavirüse karşı tüm cadde ve sokakları dezenfekte ediyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün çok sayıda insanın uğrak merkezi konumunda olan sokak ve caddelerde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Temizlik ve Sağlık Timi, cadde ve sokakları önce süpürüyor ardından ise doğaya zarar vermeyen özel solüsyonlarla yıkıyor. "Temizlik İlkadım Temiz Mahalle" programıyla devam eden çalışmada ekipler, yabani otları temizlerken, çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte ediliyor.

3 KURALI UNUTMAYALIM
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Hijyen seferberliği ve dezenfekte çalışmalarıyla koronavirüsün yayılımını azaltmak için yoğun çaba harcıyoruz. 61 mahallemizde bütün sokakları tertemiz yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte halkımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmesini istiyoruz" dedi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap