Zabıta ekipleri müsaade edilen sabit yerler harici ara sokaklara kaçan seyyarlara müdahale etti. Zabıta ekiplerine kulak asmayıp, ara sokaklarda sattıkları mallarla halkın sağlığını tehdit edip mahalle sakinlerini huzurunu kaçırarak gürültü kirliliğine sebep olan seyyar satıcıları kaldırdı.

UYARLARI DİNLEMEYENLERE YASAL YAPTIRIM
Yol, kaldırım işgali yapan esnaf ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerini şehir merkezinde de sürdüren zabıta ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mecidiye, Fatih Sultan Mehmet, Hançerli ve Kasaplar Caddesi?nde ?ellerindeki metre? ile ölçüm yaptı.
?90 cm? üzerinde kaldırımı işgal eden cadde ve sokaklarda vatandaşın kullanım alanı olan kaldırımları sergi alanı gibi kullanmamaları konusunda esnaflar uyarıldı. Yaya yolu üzerindeki işgaller nedeniyle kaldırımlarda ve trafikte meydana gelen aksaklıkların ortadan kaldırılması için esnaflara yazılı tebligatta bulundu.