İlkadım Belediyesi, yaz mevsiminde çocuklardan gençlere, yetişkinlerden sporseverlere her yaştan vatandaşa hitap eden etkinlikler düzenliyor.‘Bizim Mahalle’ etkinliği kapsamında şişme oyun alanları, tiyatro ve sinema gösterimleri, çeşitli ikramlar ve sahne performanslarıyla çocuklar gönüllerince eğleniyor. Aileler de bu etkinliklerde keyifli vakit geçiriyor.
İlkadım Yamaç Paraşütü etkinliği ile gençler ve sporseverler unutulmaz anlar yaşadı. Etkinlikte adrenalin dolu dakikalar yaşandı.
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Kültürün, sanatın ve sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Yaşamın her alanına dokunan sosyal projelerle yüzlerde tebessüm oluşturabilmeyi amaçlıyoruz. Gençlerimizi ekranların başından kaldırıp doğayla, sporla ve gerçek yaşamla buluşturmak istiyoruz. Yaz mevsimini dolu dolu yaşamaya devam ediyoruz" dedi.

