• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. KENT HABERLERİ
  3. İlkadım'a Değer Katacak Projeleri Anlattı
KENT HABERLERİ
Yayınlanma: 27 Kasım 2022 - 19:52

İlkadım'a Değer Katacak Projeleri Anlattı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Vatandaşlarımızdan asla kopmayacağımızın sözünü daha ilk günden vermiştik. Bugüne kadar da her platformda halkımızla omuz omuza çalışarak ortak akılla projeler üretmeye ve bunları hayata geçirmeye öncelik verdik” diye konuştu.

KENT HABERLERİ
27 Kasım 2022 - 19:52
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İlkadım'a Değer Katacak Projeleri Anlattı
İlkadım Belediye Başkanı NecattinDemirtaş, Yakut Sitesi sakinleriyle düzenlenen programda bir araya geldi. Demirtaş, "Belediye Başkanı olarak yetkim dahilinde olan konularla ilgili ilçemizde yaşayan her vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerimizi sizlere sunma gayretinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Benim için insanların hangi partiden olduğu hangi kimlikten olduğu önemli değil. Bizim için insanın insan olması önemlidir" dedi.

HASTA REFAKATÇİ EVİ’NİN TEMELİNİ ATTIK
Necattin Demirtaş, istek ve talepleri not aldı. Demirtaş, "Canik Şehir Hastanesi ve ilçe sınırları içerisinde bulunan hastaneler bölgesine de hitap edecek orta noktadaki belediyeye ait yerimizde "Hasta Refakatçi Evi” projemizin temelini attık. Başka illerden ilçemize gelen vatandaşlarımızı barındıracak 100 kişilik kapasitesi olan bir ortam hazırlamak istiyoruz” dedi.

ATA OCAĞI 2023 YILINDA HİZMETTE
Başkan Demirtaş, "Derebahçe Mahallesi’nde yapımının yüzde 90’nı tamamlanan Türkiye'de bir ilk olacak olan ”Ata Ocağı (Büyükler Kreşi)" projemizle eli öpülesi yaşlılarımızın ömürlerinin ikinci baharında nezih bir mekânda geçirmesini sağlayacağız. 2023 yılı itibariyle hizmete girecek olan merkezde sabahları evlerinde alınacak yaşlı büyüklerimiz bu mekanda hem sohbet edebilecek hem de çeşitli aktivitelerle hoşça vakit geçirecekler. Zaman zamanda şehrimizin tarihi ve turistik yerlerini sağlık çalışanlarımızın gözetiminde gezdirilerek akşam ise tek tek evlerine ulaştıracağız” diye konuştu.

ŞEFKAT EVİ PROJEMİZİN TEMELLERİNİ ATIYORUZ
Kimsesizlerin kimsesi olunacak “Şefkat Evi” (Kimsesizler Evi) projesinden de bahseden Belediye Başkanı Demirtaş, "Bu ay içinde Ataköy Mahallemizde temelini atacağımız projemizde  mahalle muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan ve kimsesizlerden gelen başvuruları değerlendiren ekiplerimiz, özel araçlarla sokakta yaşayan vatandaşlarımızı bulundukları yerden alarak Şefkat Evi’mizde konuk edeceğiz. Sosyal donatısı olan tesisimize gelen kayıt işlemi yapılan kimsesizlerin, banyo, berber, yeni kıyafet ve 24 saat sıcak su gibi temel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Sabah ve akşam olmak üzere iki öğün yemek vereceğimiz alanda 2 ile 4 yataklı odalarda sıcak bir yuva oluşturacağız" dedi.

GETİR ATIĞINI AL HARÇLIĞINI PROJESİNİ ANLATTI
Atıkların insana ve doğaya vereceği zararlarının yanı sıra geri dönüşümü olan materyallerin evsel atık çöple birlikte heba olmasını engellemek adına hayata geçirdiğimiz “ATOM” (Atık Toplama Merkezi) otobüsü ile bilgilerde aktaran Necattin Demirtaş, şöyle konuştu; "Vatandaşlarımızı başlatmış olduğumuz “Getir Atığını Al Harçlığını” projemizle bilinçlendirip sıfır atığa teşvik ederek, biriktirdikleri kağıt, plastik, karton gibi ürünleri semt pazarlarında konumlandırdığımız ”Atık Toplama Merkezi’mize getirerek nakite çevirip Pazar alışverişlerine katkı sağlamak istedik. Toplumumuzun bu konuya olan dikkatini artırmak adına Milli Piyango ile görüşme yaptık. Atığını getiren vatandaşlara bilet vereceğiz. Daha sonra biletini alan vatandaşlar Milli Piyango üzerinden çekilişe tabi olacaklar. Yıl sonunda yapılacak çekilişte atığını getiren vatandaşlar otomobil, buzdolabı ve televizyon gibi birçok hediyeyi kazanma fırsatı bulacaklar."

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Samsun'da Ulaşım 5 Gün Ücretsiz
Samsun'da Ulaşım 5 Gün Ücretsiz
SASKİ'den Dere Ağzı Temizliği
SASKİ'den Dere Ağzı Temizliği
Sokakta Hayvan Kesimi Yasak!
Sokakta Hayvan Kesimi Yasak!
Samsun Şehir Hastanesi Şantiyesinde Özel Güvenlikçilerin Maaş Kriz
Samsun Şehir Hastanesi Şantiyesinde Özel Güvenlikçilerin Maaş Kriz
Son Haberler
Birlik ve Beraberliğimiz Geleceğimizin Teminatıdır
Birlik ve Beraberliğimiz Geleceğimizin Teminatıdır
SASKİ'den Hayvansal Atık Uyarısı
SASKİ'den Hayvansal Atık Uyarısı
MHP Samsun'a 200 Yeni Üye Katıldı
MHP Samsun'a 200 Yeni Üye Katıldı
Samsun'da Ulaşım 5 Gün Ücretsiz
Samsun'da Ulaşım 5 Gün Ücretsiz
Samsun Yeni OSB'de 17 Firma İnşaata Başladı
Samsun Yeni OSB'de 17 Firma İnşaata Başladı
Canik’te 2023 Kültür ve Sanat Sezonu Başlıyor
Canik’te 2023 Kültür ve Sanat Sezonu Başlıyor

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.