• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. İktidar Yolun Sonuna Geldi
SİYASET
Yayınlanma: 28 Haziran 2021 - 23:55

İktidar Yolun Sonuna Geldi

CHP Samsun İl Danışma Kurulu Toplantısı, Atakum Belediyesi’nin Vedat Türkali Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi

SİYASET
28 Haziran 2021 - 23:55
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
İktidar Yolun Sonuna Geldi
CHP Samsun İl Danışma Kurulu Toplantısı, Atakum Belediyesi’nin Vedat Türkali Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, İl Başkanı Fatih Türkel, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve çok sayıda davetli katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından faaliyet raporu sunumu, mali rapor ile devam etti.
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Pandemiden dolayı uzun süredir yapamadıkları danışma kurulu toplantılarını hem salgının seyri, hem de parti tüzüğünün 30. nolu maddesi ve yönetmelik hükümlerine göre gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.



Başkan Türkel, "Büyüklerimizin önerilerini ve eleştirilerini dinledik. Halkın iktidarı için projelerimizi yol haritamızı güncelledik. Emek veren güç katan tüm örgütümüz’ e şükranlarımızı sunuyorum. Öncelikle bu pandemi sürecinde çok değerli partililerimizi kaybettik , Gençlik kolu başkanımızı Furkan Demir, çok değerli abimiz Müşfik Veysel Erdoğan’ı , Salıpazarı ilçe başkanımız Mustafa Aydoğdu’yu ve daha nice büyüklerimizi tanıdıklarımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Zor koşullarda pandemi sürecinde çalışmalar yapıyoruz, mücadelemizi veriyoruz. Partimizi nasıl daha ileri götürebiliriz bunu konuşacağız, önceki dönem il başkanlarımızın desteğini partili büyüklerimizin desteğini ve fikirlerini öğrenmek isteriz. Büyüklerimizin önerilerini ve eleştirilerini dinledik. Halkın iktidarı için projelerimizi yol haritamızı güncelledik. İlçe Başkanlarımızın özverili çalışmalarıyla seçime doğru tüm eksiklerimizi gidereceğiz, Örgüt olarak yönetim kurlu üyelerimizle ilçe başkanlarımızla partili değerli büyüklerimizle elimizi taşı altına koyduk, koymayada devam edeceğiz. Emek veren güç katan tüm örgütümüze şükranlarımızı sunarız" dedi.



CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu da, "Hepimizin bildiği gördüğü ve yaşadığı üzere ülkemiz siyasal anlamda kritik bir eşikten geçiyor. 19 yıllık yıkım sürecinin failleri için yolun solu geldi, Kurdukları sistemin çarkları artık kendilerini öğütüyor. Çıkar ve güç çatışması alevlendikçe bütün karanlık işler ve kirli ilişkiler gün yüzüne çıkıyor. Öbür yanda ekonomi bitik gelecek kaygısı had safhada umut tükendi, vatandaş yeni arayışlarda. Bu noktada partimize büyük bir görev düşüyor. İktidarın sırt çevirdiği vatandaşa CHP'yi tek seçenek haline getirmek zorundayız" diye konuştu.



CHP'li Milletvekili Kemal Zeybek de, "Siyaset zor, zor olduğu kadarda kolay bir iş. Partim yeteri kadar oy alamadığı dönemde eleştiriler alıyor, örgüt olarak birlik beraberlik içinde kırmadan dökmeden birlikte gelecek için çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Danışma kurulunda katılımcıların konuşması sonrasında önceki dönem il başkanlarına plaket verildi.

İlginizi Çekebilir
Samsun'da CHP'nin Delege Seçimleri Kabusa Döndü
Samsun'da CHP'nin Delege Seçimleri Kabusa Döndü
AK Parti 24 Yıldır Hizmet Kapısıdır
AK Parti 24 Yıldır Hizmet Kapısıdır
Samsun Siyasetinde Bu İddia Çok Konuşuluyor
Samsun Siyasetinde Bu İddia Çok Konuşuluyor
MHP’nin Bölge Toplantısı Tokat’ta Gerçekleşecek
MHP’nin Bölge Toplantısı Tokat’ta Gerçekleşecek
Son Haberler
Samsun'da CHP'nin Delege Seçimleri Kabusa Döndü
Samsun'da CHP'nin Delege Seçimleri Kabusa Döndü
Terme OSB'nin Kapasitesi 2 Katına Çıkarıldı
Terme OSB'nin Kapasitesi 2 Katına Çıkarıldı
İstiklal Madalyası Şehrin Nişanesidir
İstiklal Madalyası Şehrin Nişanesidir
Samsun'da Toplu Taşımada Sefer Sayısı Artıyor
Samsun'da Toplu Taşımada Sefer Sayısı Artıyor
Canik'te Doğalgaz Müjdesi
Canik'te Doğalgaz Müjdesi
Sahilde Çöp Dağları Oluştu
Sahilde Çöp Dağları Oluştu

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.