Gönül Belediyeciliği Vezirköprü'de Yıkıldı
Paylaş

Gönül Belediyeciliği Vezirköprü'de Yıkıldı

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde belediyenin taşlandığı eylem sonrası CHP, İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi İlçe Başkanları ortak açıklama yaparak, "Vezirköprü'de gönül belediyeciliği yıkıldı" mesajı

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde belediyenin taşlandığı eylem sonrası CHP, İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi İlçe Başkanları ortak açıklama yaparak, "Vezirköprü'de gönül belediyeciliği yıkıldı" mesajı verdi.

CHP Vezirköprü ilçe binasında bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Salih Gürbüz, DEVA Partisi İlçe Başkanı İbrahim Hakkı Ok ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Durmaz ortak bildiri yayınladı.

Açıklamada şunlar kaydedildi; "Belediye başkanı bir ilçenin reisidir. Biz büyüklerimizden böyle öğrendik. Reislik kollamakla, savunmakla, memlekete sahip çıkmakla olur. Gönül belediyeciliği bu olayla birlikte yıkılmıştır. Vezirköprü Belediyesi'nde yaşanan bu kaçıncı olay bilmiyoruz ama başkanın bu işi yapamadığı açıkça ortadadır. Dolayısı ile Vezirköprü halkının bu düşünceler ile daha çok mağdur olmaması için değişim zamanı gelmiştir."

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.