Gaziantep FK - Samsunspor Maçında Skandal Kararlar! Samsunspor

Gaziantep FK - Samsunspor Maçında Skandal Kararlar!

Hazır

Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Samsunspor, 2-0'lık skorla öne geçtiği Gaziantep FK deplasmanında adeta doğrandı. Maçın hakemi Batuhan Kolak'ın yanlış kararları tepkileri de beraberinde getirdi. Başkan Yıldırım, "Yeter artık! Hakemlerin elinde rezil oluyoruz. Ayıp, rezalet!" dedi

Samsunspor, deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. Kırmızı-Beyazlılar, maçın hemen başında Drongelen ve Ndiaye'nin golleriyle 2-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra karşılaşmanın hakemi Batuhan Kolak'ın hatalı düdükleri ve yanlış kararları maça adeta damga vurdu. İkili pozisyonda Ndiaye'yi ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

KAPTAN ZEKİ YAVRU ÇILDIRDI

Hakemin kararları bununla da son bulmadı. Kartlar, takdir haklarını Antep'ten yana kullanan hakeme kaptan Zeki Yavru adeta isyan etti. "Futbol bitmiştir" şeklinde söylemiyle dikkat çeken Zeki, "Kariyerimde yaşadığım en kara geceydi" dedi. Başkan Yüksel Yıldırım ise, "Resmen Fenerbahçe maçını kaybedelim diye yapıyorlar" diye konuştu.

Samsunspor'un golcüsü Ndiaye, kendisine faul yapılan pozisyonda ikinci sarı kartı görerek oyundan atıldı.

SKANDAL HAKEM!

Orta hakem Batuhan Kolak, maç boyunca çaldığı düdükler ve verdiği kararlarla skandal bir maç yönetti.

2 PUANIMIZ ÇALINDI

Teknik Direktör Thomas Reis, "2 puanımız çalındı. Bu büyük bir problem, ben Almanya'dan geldim, birçok insan bu hakem hataları üzerine konuşuyor" dedi.

HADİSLE MESAJ VERDİ

Kaptan Zeki Yavru, "Peygamber efendimizin güzel bir hadisi var. 'Canı yanan, sabretsin. Can yakanda yanacağı günü beklesin.' Biz o günü bekleyeceğiz, göreceğiz" diye konuştu.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap