Samsun'un Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi önünde halk buluşması düzenlendi. Programa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyük Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ve Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel birlikte katıldı.
Mahalle sakinleri Cevat Öncü ve Serhat Türkel'i davullu zurnalı ve meşalelerle karşıladı. Türkel, "Sizlerin bu teveccühüne her zaman layık olmaya çalışacağım. Her zaman ulaşılabilen bir başkan olacağım. Cevat Öncü Başkanım ile el ele vererek birlikte yürüyeceğiz. Samsun'un öncüye ihtiyacı var" dedi.
CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü ise, "Büyükşehir Belediyesi'ni 25 yıl sonra yeniden kazanacağız. Atakum Belediyesi'ni de koruyacağız ve yeniden kazanacağız. 17 ilçemizin tamamına eşit hizmet etmek için yola çıktım. Bilgi ve birikim ile öncü belediyecilik anlayışını getireceğiz" diye konuştu.
Halk buluşmasına CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Atakum ilçe Başkanı Adem Kürek, CHP Atakum Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


