Demokrasiye Sahip Çıkmak Görevimiz

Demokrasiye Sahip Çıkmak Görevimiz

Eklenme: 14.07.2025 20:21 Okuma süresi: 1 dakika
SBB Başkanı Halit Doğan, "Birlik ve beraberliğimizin sembolü olan 15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve demokrasiye her koşulda sahip çıkmak bizlere düşen görevdir" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ?15 Temmuz, Türk milletinin ortak vicdanı, ortak direnişi ve ortak zaferi; birlik ve beraberliğimizin sembolüdür? dedi.

Başkan Doğan, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan?ın liderliğinde yükselen bu kahramanlık destanı, sadece bir darbe girişiminin bertaraf edilmesi değil; aynı zamanda milletimizin kaderine sahip çıkma kararlılığının, vatan sevgisinin ve demokrasiye olan sarsılmaz inancının açık bir göstergesi olmuştur. Bugün bizlere düşen, bu direniş ruhunu yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak ve demokrasimize her koşulda sahip çıkmaktır. Bu millet, geçmişte olduğu gibi bugün de geleceğine yön verecek iradeye sahiptir? ifadelerine yer verdi.

Bu haberi paylaş

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap