Çiftlik Caddesi Çatlamaya Başladı

Çiftlik Caddesi Çatlamaya Başladı

Giriş: 07.03.2020 21:39 Güncelleme: 10.09.2026 05:23 Okuma süresi: 1 dakika
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yaptığı tartışmalı bir anket ile trafiğe açılma kararı verilen Çiftlik Caddesi, adeta otoparka dönerken, araç yoğunluğu nedeniyle cadde üzerindeki g
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yaptığı tartışmalı bir anket ile trafiğe açılma kararı verilen Çiftlik Caddesi, adeta otoparka dönerken, araç yoğunluğu nedeniyle cadde üzerindeki granit taşlarda çatlamaya başladı. Caddede ayrıca eğimde oluşurken, çatlaklar gözle görülmeye ve hissedilmeye başlandı.

ARAÇ TRAFİĞİ KATLANDI
Çiftlik Caddesi sonu Lise Caddesi'ne çıkışta granit taşların çatlaması nedeniyle oluşan çukura önlem için tabela yerleştirildi. Caddenin trafiğe açılması sonrası günlük araç trafiğide binlerle ifade edilmeye başlandı. Yayaların caddeyi artık tercih etmediği gözlemlendi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap