CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, İlkadım Belediyesi'ne yönelik 'kayyım atanabilir 'açıklamasını yapan AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'ya tepkisini sürdürdü.
Bafra'da temaslarda bulunan Türkel, "Sayın Aksu, öncelikle Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı usulsüzlüklerini açıklayacak, Canik Belediyesi?ne bakacak" dedi.
CHP'li Başkan Fatih Türkel, şöyle konuştu; "Belediye başkanları siyasi partiler tarafından aday gösterilir ama seçimden sonra halkın başkanıdır, partinin değil. Belediye başkanı a partisinde b partisinden olarak diye ayrılmaz. Kamuoyunda bir yolsuzluk, kamuoyunu yanıltacak açıklamalarda bulunmak AK Partili bir il başkanına yakışmaz. Biz bu ülkeyi yöneten iktidardan, bu şehri yöneten milletvekillerinden, il başkanından belediyelerimizin üzerinden ellerini çekmelerini ve gölge etmemelerini talep ediyoruz. Sanki bir yolsuzluk varmış gibi kamuoyuna yansıtmalarını doğru bulmuyor ve eleştiriyoruz. Bizim belediye başkanlarımız tüm zorluklara rağmen görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Diğer taraftan da bir kayyım atanması gerektiği algısı yaratmaları hoş değil, bu açıklamaları doğru bulmuyoruz. Bu tartışmadan kimseye kar çıkmaz. Biz sonuna kadar belediye başkanlarımızın, ilçe teşkilatlarımızın, meclis üyelerimizin arkasındayız kurda kuşa yem etmeyiz."
CHP'li Türkel'in AK Partili Aksu'ya Tepkisi Dinmiyor
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, İlkadım Belediyesi'ne yönelik 'kayyım atanabilir 'açıklamasını yapan AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'ya tepkisini sürdürdü
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da Zafer Partisi'nden açılım sürecine suç duyurusu! Alperen Carus'tan sert açıklama
Yavuz Ağıralioğlu'ndan Samsun'da İktidara Sert Eleştiri: Vatandaşı Nakde Çevirmeyi Keşfettiler
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'ndan Erdoğan ve Bahçeli itirafı
İYİ Parti Samsun Milkletvekili Erhan Usta'dan parti değiştirme iddialarına son nokta!
Yeni Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ mazbatasını aldı! İlk hedefini açıkladı