CHP'li gençler, Samsun'da 65 yaş üstü kişilerin market ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattı. Gençler, binalara astıkları afişlerle market ihtiyaçlarını kendilerinin yapabileceğini dile getiriyor.
Türkiye'de de yayılmaya başlayan ölümcül coronavirüsüne yönelik tedbirler alınırken, İçişleri Bakanlığı 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkmasına yasak getirdi. Harekete geçen Samsun CHP İl Gençlik Kolları üyeleri, yaşlıların market ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattı. Gençler binalara astıkları afişlerle yaşlıların alışveriş ihtiyacını karşılayacaklarını belirtiyor.
BİZ HAZIRIZ
CHP Gençlik Kolları Samsun İl Başkanı Furkan Demir, "Gençlik Kolları üyelerimiz, risk grubunda olan ve dışarı çıkamayan komşularının alış veriş taleplerini karşılayacak ve bir anlamda evin küçük çocuğu olacaklar. Bu hastalığın yayılmasını ve risk grubundaki bireylere ulaşmasını engelleyen sürece biz de katkı sağlayacağız. Bu konuda destek veren tüm gençlik kolları üyelerimize teşekkür ederim" dedi.
CHP'li Gençlere Kocaman Alkış
Giriş: 22.03.2020 20:30
Güncelleme: 12.09.2026 12:09
Okuma süresi: 1 dakika
CHP'li gençler, Samsun'da 65 yaş üstü kişilerin market ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattı
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin A Takımı Ayrılığa Hazırlanıyor!
CHP Terme Belediye Başkan Adayı İbrahim Yavuz: Terme Halkının Oylarına Talibim
Eğitim İş Samsun Şube Başkanı Onur Gündüz: Binlerce eğitim emekçisi mağdur!
İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta’dan öğretmenler için il/ilçe emri çağrısı
Ayvacık’ta çiftçinin talebi karşılık buldu, Hapan Grup Yolu açıldı