CHP'li Serhat Türkel'den Ötekileştirmeyen Birleştirici Yönetim Sözü

CHP'li Serhat Türkel'den Ötekileştirmeyen Birleştirici Yönetim Sözü

Giriş: 20.02.2024 23:15 Güncelleme: 09.09.2026 23:31 Okuma süresi: 2 dakika
CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, ""Atakum aidiyetimi her zaman savunurum. Belediyede çalışma ekibimde aynı şekilde Atakum aidiyetine sahip olacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Cumhuriyet Mahallesi'nde minibüsçü esnafıyla bir araya geldi.

Atakum Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Yaşar Sungur ve şoför esnafıyla sohbet eden Serhat Türkel, 'ötekileştirmeyen birleştirici yönetim' sözü verdi.

CHP'li Serhat Türkel, şöyle devam etti, "Atakum aidiyetimi her zaman savunurum. Belediyede çalışma ekibimde aynı şekilde Atakum aidiyetine sahip olacak. Halktan aldığımız güvenle yola çıktık. Makamda değil, halkın sorunlarını halktan dinleyeceğim. Halk adamı olacağım. Söz veriyorum çalışacağım, emek vereceğim. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz."

CHP Atakum İlçe Başkanlığı'nda ise Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel'e süpriz doğum günü kutlaması yapıldı. CHP Atakum İlçe Adem Kürek, Serhat Türkel'i toplantı için parti binasına davet etti. Sonra süpriz doğum günü kutlaması gerçekleşti.

CHP'li Serhat Türkel, "Sevilmek çok güzel, sevmek çok güzel. İyi ki varsınız. Bana duyduğunuz güvene her zaman layık olacağıma söz veriyorum. Bu sorumluluktan asla kaçmayacağım, büyüklerimin kardeşi küçüklerimin ağabeyi olacağım. Her zaman bu yola yoldaş, arkadaş olacağım. Ben size güvenmekten hiç vazgeçmeyeceğim sizlerde bana güvenin" dedi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap