Çarşamba'da alanının üzerinde talep alan Organize Sanayi Bölgesi?ndeki son gelişmeler Vali Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.
Samsun?un Çarşamba İlçesi'nde üretim ve istihdamın artmasına büyük bir katkı sağlaması beklenilen ve planlanan sanayi parselinin üzerinde talep alan Çarşamba OSB'deki son gelişmelerin değerlendirildiği toplantı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda, OSB'den parsel talebinde bulunan firmalara tahsis yapılabilmesi ve OSB'nin ivedilikle faaliyete geçebilmesi için yapılacak alt yapı ve diğer çalışmaların hızlandırılması kararı alındı.
Çarşamba OSB'de Firmalara Tahsis Kararı
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Çarşamba'da alanının üzerinde talep alan Organize Sanayi Bölgesi?ndeki son gelişmeler Vali Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Milletvekili Murat Çan'dan emekli maaşı tepkisi
Erhan Usta’dan dikkat çeken ekonomi değerlendirmesi: “Üretim kapasitemizi kaybedebiliriz”
Samsun'da 111 bin icra dosyası rafta
Son güne bırakmayın! Vergi borçlarında 72 SGK’da 36 ay taksit
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: Fındık 300 lira olmalı