• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL YÖNETİMLER
  3. Çarşamba'da Gönüllere Dokunan Sosyal Projeler
YEREL YÖNETİMLER
Yayınlanma: 29 Kasım 2023 - 17:21

Çarşamba'da Gönüllere Dokunan Sosyal Projeler

Sosyal belediyecilikte öncü hizmetler ortaya koyan Çarşamba Belediyesi, vatandaşların gönüllerine dokunmaya, destek elini uzatmaya devam ediyor. Çarşamba Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan sıcak yemekler günde yüzlerce vatandaşa ulaşıyor. Her gün sınırsız çorba ikramının sürdüğü Aşevi’nden öğrenciler ve tüm vatandaşlar yararlanabiliyor. Soğuk kış günlerinde pazarcı esnafının da yanında olan Çarşamba Belediyesi, pazar yerlerinde esnafa ve vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapıyor. 

YEREL YÖNETİMLER
29 Kasım 2023 - 17:21
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çarşamba'da Gönüllere Dokunan Sosyal Projeler
Çarşamba Belediyesi, gönül belediyeciliği parolasıyla hayata geçirdiği hizmetlerle örnek oluyor. Çarşamba Belediyesi soğuk kış günlerinde pazarcı esnafının ve vatandaşların yanında olarak ilçede bulunan pazar yerlerinde sıcak çorba ikramı yapmaya devam ediyor.

Çarşamba Belediyesi Aşevi’nde büyük bir özenle hazırlanan yemekler günde yüzlerce insana ulaşıyor. Sınırsız çorba ikramının her gün devam ettiği Aşevi’nden öğrenciler, esnaflar, tüm vatandaşlar faydalanabiliyor.

Türkiye’de AVM içerisindeki en geniş kapsamlı halk kütüphanesi olarak hayata geçirilen Çarşamba Halk Kütüphanesinde de sınav dönemlerinde öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılıyor. 

Hayata geçirdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam eden Çarşamba Belediye Başkanı Doğan, “Aşevimiz ile hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahiplerimize günde 2 öğün yemek ulaştırıyor, Pazar yerlerimizde çorba ikramına devam ediyoruz. Bir yandan da ihtiyaç sahipleri için yardım kolileri dağıtıyoruz. Öğrenci kenti Çarşamba’mızda hayata geçirdiğimiz Türkiye’de ilk olan kütüphanemizde de öğrencilerimiz sınavlarına hazırlanırken çay ve sıcak çorbalarının tadına bakıyorlar. Her zaman vatandaşın yanında olan bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

“AŞIMIZI, SEVGİMİZİ PAYLAŞIYORUZ”
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “İlk defa dönemimizde hayata geçirdiğimiz uygulamamız ile Çarşamba'mızda Aşevi çalışmasını başlattık. Aşevimiz ile hemşehrilerimizin ve öğrencilerimizin yanındayız. Aşevimiz sayesinde ihtiyaç sahiplerimize günlük 2 öğün yemek ulaştırıyor, her gün sınırsız sıcak çorba ikramı yapıyoruz. Ekiplerimiz kapı kapı dolaşarak yaşlılarımızın, büyüklerimizin ve ihtiyaç sahiplerimizin yemeklerini evlerine kadar götürüyorlar.  Kış döneminde, her Çarşamba günü pazar yerlerimizde, pazarcılarımızı ve hemşehrilerimizi sıcak çorba ile karşılıyoruz. Hemşehrilerimizle aşımızı, sevgimizi paylaşıyoruz. İhtiyaç duyan herkes Aşevimizden faydalanabiliyor. Bugüne kadar; 340 bin 871 sıcak yemek, 104 bin 445 sıcak çorbayı hemşehrilerimize ulaştırdık. İhtiyaç sahiplerimiz için erzak kolileri de hazırlayarak ulaştırıyoruz” dedi.

BELEDİYEDEN, ÖĞRENCİLERE KÜTÜPHANEDE ÇORBA İKRAMI
Başkan Doğan, “Üniversite kenti Çarşamba’mızda ailelerinin bizlere emaneti olarak ilçemize gelen öğrencilerimiz de diledikleri zaman Aşevimizde sıcak çorbalarını içebiliyorlar. Yakın zamanda hizmete açtığımız Türkiye’nin AVM içerisindeki en geniş kapsamlı ilk halk kütüphanesi olan Çarşamba Halk Kütüphanemizde de sınav dönemlerinde 7/24 açık bölümümüzde öğrencilerimize sıcak çorba ve çay ikramımız sürüyor. Biz her zaman vatandaşlarımızın yanında olma gayesiyle hareket ediyoruz. Ülkemizi yasa boğan 6 Şubat depremi sonrasında Aşevimiz ile bölgede binlerce insanımıza sıcak yemek ulaştırmıştık. Ramazan'da Kahramanmaraş'ta bin kişilik iftar çadırı kurarak 30 gün boyunca hem iftar hem de sahurda yemek ikramında bulunduk. Aşevimiz tarafından hazırlanan 182 bin kişilik sıcak yemek dağıtımını gerçekleştirdik. İhtiyaç duyulan her anda Aşevimiz ile vatandaşlarımıza ulaşmayı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Canik'te Şehit Anneleri Unutulmadı
Canik'te Şehit Anneleri Unutulmadı
İlkadım'da Uygun Fiyatlı Konukevi
İlkadım'da Uygun Fiyatlı Konukevi
İlkadım Meclisinde Birlikteliği Yakaladık
İlkadım Meclisinde Birlikteliği Yakaladık
CHP'li Belediyede İş Bırakma Savunması
CHP'li Belediyede İş Bırakma Savunması
Son Haberler
Vezirsuyu Tabiat Parkı Giriş Ücretlerine İndirim
Vezirsuyu Tabiat Parkı Giriş Ücretlerine İndirim
Bafra’da CHP'nin İmza Standına Saldırı
Bafra’da CHP'nin İmza Standına Saldırı
Canik'te Şehit Anneleri Unutulmadı
Canik'te Şehit Anneleri Unutulmadı
Samsun'da 17 İlçede Kültür Sanat Şöleni Başlıyor
Samsun'da 17 İlçede Kültür Sanat Şöleni Başlıyor
İlkadım'da Uygun Fiyatlı Konukevi
İlkadım'da Uygun Fiyatlı Konukevi
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, AK Parti'nin Adaylık Teklifini Doğruladı: Evet Erdoğan'dan Teklif Aldım
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, AK Parti'nin Adaylık Teklifini Doğruladı: Evet Erdoğan'dan Teklif Aldım

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.