Canik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen bayramlaşma programı belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.Türk milletinin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çocuklarla yakından ilgilendi, onlara hediyeler verdi. Çocuklar, programda kendileri için düzenlenen etkinliklerle bayramın tadını doyasıya çıkardı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı bu sene hüzünlü bir bayram geçirdikleri ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Hemşehrilerimiz depremin yaşandığı ilk günden itibaren depremzede kardeşlerimize yardım edebilmek ve bölgenin ihtiyacı karşılamak için canla başla çalıştılar. Devlet millet el ele yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz" dedi.
Programa AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Genç, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

