• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. YEREL YÖNETİMLER
  3. Canik Belediyesi'nden 'Son Vaka' Projesi
YEREL YÖNETİMLER
Yayınlanma: 06 Kasım 2020 - 19:52

Canik Belediyesi'nden 'Son Vaka' Projesi

Kovid-19 virüsünün etkisini göstermeye başladığı ilk andan itibaren ortaya koyduğu etkin önlem ve mücadele ile ön plana çıkan Canik Belediyesi, ‘Son Vaka ” başlığı altında hızla tırmanışa geçen virüsl

YEREL YÖNETİMLER
06 Kasım 2020 - 19:52
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Canik Belediyesi’nden ‘Son Vaka’ Projesi
Kovid-19 virüsünün etkisini göstermeye başladığı ilk andan itibaren ortaya koyduğu etkin önlem ve mücadele ile ön plana çıkan Canik Belediyesi, ‘Son Vaka ” başlığı altında hızla tırmanışa geçen virüsle mücadele için yeni bir dönem başlatarak, belediyede COVİD 19 Mücadele ve Destek Birimi kurdu.

VİRÜSLE MÜCADELEDE ÖRNEK OLDUK
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Pandemi sürecinde, sokakların anti bakteriyel suyla yıkanması, yasak sürecinde destek isteyen bütün vatandaşların evlerine ulaşılması, fırınların ve Pazar yerlerinin aralıksız denetlenmesi, maske üretimi, dağıtımı, gıda yardımı, filyasyon destek, çocuklar ve yaşlılar için özel önlemlerin de içinde olduğu birçok başlık altında çok önemli bir mücadele yürütüldüğünü söyledi. Sandıkçı, “ Virüs yasakların bitmesiyle birlikte tırmanışa geçti. Yani, yasaklar bitti ama virüs bitmedi. Canik Belediyesi olarak mücadelemizi daha güçlü hale getirmek için belediyemizde COVİD 19 Sorumlusu oluşturmaya karar verdik. Canik Belediyesi COVİD 19 Mücadele ve Destek Birimi hem personelimizin hem de halkımızın hizmetinde olacak” şeklinde konuştu.



SON VAKA GÜNÜ GELENE KADAR
Pandemi Sürecinin başında, yasakların olduğu dönemde ve sonrasında meseleye, hiçbir konu bir candan daha değerli değildir anlayışı ile baktıklarını vurgulayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Covid 19 virüsü hayatımıza girdiği andan itibaren ne gecemiz oldu ne de gündüzümüz. Tek bir an bile durmadık. Hem vatandaşlarımızın hem de sağlık çalışanlarımızın yanında olduk. Her anımız milletimiz bu süreci en az hasarla nasıl atlatır diyerek çalışarak geçirdik. Tedbirler, etkinlikler, destek, yardım ve birçok önlemi eksiksiz yapmaya gayret ettik ve ediyoruz. Ancak son zamanlarda hızla tırmanışa geçen virüs nedeniyle “SON VAKA ” başlıklı yeni bir aktif mücadele dönemi başlatma kararı aldık. Bu süreci bir proje kararlığıyla her şey normale dönene kadar devam ettireceğiz” diye konuştu.

COVİD 19 MÜCADELE VE DESTEK BİRİMİ
Canik Belediyesi’nin süreç başladığı andan bu güne kadar Pandemi ile ilgili mücadelesini aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Sandıkçı, “ Devletimiz, başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere bütün birimleri ile dünyanın takdir ettiği ve kendi şartlarını sonuna kadar zorlayan bir süreci halen daha sürdürmektedir. İşte tam da bu noktada biz, son vaka günü gelene kadar bu önemli mücadeleye katkımızı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. İlk olarak belediyemizde konuyla ilgili aktif olarak yapılan bütün çalışmaları denetlemesi ve geliştirmesi için bir sorumlu kişi olması kararı aldık. Canik Belediyesi’nde artık Covid-19 ve Pandemi sorumlusu olacak. Son vaka görülene kadar, bu virüs hayatımıza yeni girmiş gibi mücadelemize olanca gücüyle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
İlkadım Çocuk Meclisi Toplandı
İlkadım Çocuk Meclisi Toplandı
Canik'te Çöpteki Pırlanta Sahibine Ulaştı
Canik'te Çöpteki Pırlanta Sahibine Ulaştı
Canik'te Güvenli Şehir Hedefi
Canik'te Güvenli Şehir Hedefi
İlkadım Belediyesi’nden Kesintisiz Cenaze Hizmeti
İlkadım Belediyesi’nden Kesintisiz Cenaze Hizmeti
Son Haberler
Eğitim Dostu Canik Belediyesi'nden Aile Bütçesine Destek
Eğitim Dostu Canik Belediyesi'nden Aile Bütçesine Destek
İlkadım Çocuk Meclisi Toplandı
İlkadım Çocuk Meclisi Toplandı
Gülsan Sanayi Sitesi'nde Kepçe İlk Yıkımı Gerçekleştirdi
Gülsan Sanayi Sitesi'nde Kepçe İlk Yıkımı Gerçekleştirdi
Canik'te Çöpteki Pırlanta Sahibine Ulaştı
Canik'te Çöpteki Pırlanta Sahibine Ulaştı
Kentsel Dönüşümü Maketler Anlatıyor
Kentsel Dönüşümü Maketler Anlatıyor
Erhan Usta 'EYT ve EPT'yi Gündeme Taşıdı
Erhan Usta 'EYT ve EPT'yi Gündeme Taşıdı

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.