Havzalı genç girişimci Necati Altınkaynak tarafından açılan Cağaloğlu Kasabı, Atakum'da hizmete açıldı. Et tutkunlarının her türlü ihtiyacını karşılayabileceği Cağaloğlu Kasabı'nda taze kırmızı ve beyaz et ürünleri bulunurken, köfte ve farklı et ürünleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor.
15 YILLIK TECRÜBE
Necati Altınkaynak, pandemi nedeniyle kapsamlı bir açılış yapamadıklarını belirterek; "15 yıllık mesleki tecrübem ve tamamen kendi öz kaynaklarım ile açtığımız işyerinde Atakumlu hemşerilerimizin hizmetindeyiz. İşyerimizin açılışı dolayısı ile bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Havzalı genç girişimci Necati Altınkaynak, Yeni Mahalle Atakent Bulvarı Cağaloğlu Caddesi/Atakum üzerinde Cağaloğlu Kasabı'nı hizmete açtı.
Cağaloğlu Kasabı Atakum'da Açıldı
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Havzalı genç girişimci Necati Altınkaynak tarafından açılan Cağaloğlu Kasabı, Atakum'da hizmete açıldı
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Milletvekili Murat Çan'dan emekli maaşı tepkisi
Erhan Usta’dan dikkat çeken ekonomi değerlendirmesi: “Üretim kapasitemizi kaybedebiliriz”
Samsun'da 111 bin icra dosyası rafta
Son güne bırakmayın! Vergi borçlarında 72 SGK’da 36 ay taksit
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: Fındık 300 lira olmalı