• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Bu Sürecin Üstesinden En İyi Biz Geliriz
SİYASET
Yayınlanma: 05 Mayıs 2023 - 18:21

Bu Sürecin Üstesinden En İyi Biz Geliriz

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken ülkenin ve şehrin mevcut ekonomik durumuyla ilgili konuştu.

SİYASET
05 Mayıs 2023 - 18:21
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bu Sürecin Üstesinden En İyi Biz Geliriz
Samsun'da Kale Mahallesi ve Mecidiye Çarşısı esnafını ziyaret eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, sektör fark etmeden esnafın zor durumda olduğunun altını çizdi.

Nilay Tüfekci, "Hangi ilçemize, hangi mahallemize gidersem gideyim esnafımız bize dert yanıyor. Bırakın kazanç sağlamayı elektrik, su, doğalgaz faturalarını bile karşılamakta zorluk çekiyorlar. Uzun yıllardır süregelen ve artık katlanılamaz, geçinilemez noktaya gelen bu sürecin üstesinden en ‘İYİ’ şekilde biz geleceğiz. Hem esnaf, üretici desteklerimizle hem de iktidara gelir gelmez ekonomi politikalarının düzeltilmesiyle tüm vatandaşımıza rahat bir nefes aldıracağız" dedi.

BİRLİK ÇAĞRISI
Atakum Lozan Mübadiller Derneği ve İlyasköy Mübadele Derneği ile bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili Adayı Tüfekci, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bu şehrin kurtuluşuna şahit olmamız için artık çok az bir zaman kaldı. O, bu, şu demeden, vatandaşı kutuplaştırmadan bütün şehir olarak, bütün Balkan Türkleri ve mübadiller olarak birliğimizin, beraberliğimiz en üst seviyede olması gerekiyor. Ülkemizin bu zor dönemden kurtulması için, güneşin yeniden üstümüzde doğması için 10 günden az bir vaktimiz kaldı. Gelin bu şehri birlikte kalkındıralım. Parti ayırt etmeden kim göreve gelirse gelsin, Trabzon’un Ankara’nın değil, bu şehrin milletvekili olacaklara sesleniyorum. Samsun için birlikte çalışalım" dedi.

SAMGİAD’I ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Samsun Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztekin ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Tüfekci, sosyal sorumluluk ve şehre katma değer katma anlamında SAMGİAD’ın çok önemli olduğunu vurgulayarak “Samsun’un gelişmesi, kalkınması için genç girişimcilere ve genç fikirlere çok ihtiyacımız var. Yeni fikirler üretme, geliştirme ve gerçekleştirme noktasında çok büyük destekler sağlayan derneğimizi bu güne getirenlere, Samsun için hizmet etme gayretiyle yola çıkmış bir vatandaş olarak çok teşekkür ediyorum. İnşallah Samsun halkına vekillik etme görevi nasip olursa daha çok istişare halinde olup Samsunumuzu nasıl daha ‘İYİ’ yerlere getiririz, şehrimiz için ne yapabiliriz gibi konularda birlikte çalışmak ve hareket etmek bizi daha çok güçlendirecek ve şehrimize daha iyi hizmetler getirmemizi sağlayacaktır.” dedi.

SAMSUN KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİRDE 48.SIRADA
İYİ Partili İmren Tüfekci, Samsun’un kişi başı milli gelir sıralamasında hak etmediği yerde olduğunun altını çizerek, “Şehrimiz tarım, sanayi, turizm gibi başlıca sektörlerde neredeyse hiçbir şehrimizde olmayan imkanlara sahipken bunu sıralamalara yansıtamamamız Samsun’a büyük hakarettir. Bu iktidarın 21 yılda Samsun’u getirdiği durum sayılarla ortada. Sizlerden hep alan ama bu şehre hiçbir şey vermeyen iktidardan kurtuluşumuz çok yakındır. Sadece birkaç sektörde değil şehrimizi her sektörde kalkındırarak sadece Karadeniz’in değil Türkiye’nin sayılı illerinden olmasını ve yurt içi yatırımın dışında yurt dışından da yeniden yatırım çekmesini sağlayacağız. Elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Size sözümüzdür, Samsun ‘İYİ’ olacak.” dedi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Samsun'da Ekrem İmamoğlu İçin Adalet Zinciri
Samsun'da Ekrem İmamoğlu İçin Adalet Zinciri
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy: Lozan, Türkiye’nin Egemenlik Belgesidir
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy: Lozan, Türkiye’nin Egemenlik Belgesidir
Gelecek Partisi İstişare Meclis Üyesi Mustafa Yeşilyurt: Resmin Bütününe Bakmalıyız
Gelecek Partisi İstişare Meclis Üyesi Mustafa Yeşilyurt: Resmin Bütününe Bakmalıyız
Terör Zihinlerden Sökülüp Atılıyor!
Terör Zihinlerden Sökülüp Atılıyor!
Son Haberler
Fenerbahçe'de Mourinho Şoku! Portekiz Milli Takımı ile Ön Anlaşma İddiası Ortalığı Karıştırdı
Fenerbahçe'de Mourinho Şoku! Portekiz Milli Takımı ile Ön Anlaşma...
Milano'dan Orro'ya Duygusal Veda ve Forma Emekliliği Jest! Fenerbahçe Taraftarı Mest Oldu!
Milano'dan Orro'ya Duygusal Veda ve Forma Emekliliği Jest! Fenerbahçe...
Acun Ilıcalı'nın Hull City'si Küme Düştü Mü, Ligde Mi Kaldı? İşte Cevabı!
Acun Ilıcalı'nın Hull City'si Küme Düştü Mü, Ligde Mi Kaldı?...
Anna Danesi'den Türkiye İtirafı:
Anna Danesi'den Türkiye İtirafı: "Bir Gün Orro ile Birlikte Oynamayı...
Samsun Uğur Okulları Türkiye Şampiyonu Oldu
Samsun Uğur Okulları Türkiye Şampiyonu Oldu
Hasan Aksoy: Bu Gidişatı Değiştireceğiz
Hasan Aksoy: Bu Gidişatı Değiştireceğiz

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.