İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, TBMM'de Türkiye Kamu İktisadi Teşekkülü, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ile üst komisyon toplantısına katıldı. DMO yetkilileri ile görüşen Yaşar, Samsun'daki medikal sektörünün yurtdışı sektörlerle mücadele gücü olmadığına dikkat çekti.
Milletvekili Yaşar'ın sorusuna cevap veren DMO Genel Müdürü Mücahit Özdemir, Samsun'da medikal sektörde 50 milyon liralık alım yapıldığını belirtti.
CİDDİ RAKAMLAR DÖNÜYOR
İYİ Partili Bedri Yaşar, şöyle konuştu; "DMO üzerinden alınıp satılması Samsun'daki medikalcileri çok ciddi oranda sevindirmiştir. Özellikle uluslararası şirketlerin kullandıkları kredilerle bizim pazarda mal sattıkları zaman bizim onlarla rekabet etme gücümüz maalesef yok. Düzenleyici kuruluş olarak DMO'yu görmek istiyoruz. Yani sadece alıp satmak yerine, pazarda, standartlar hakkında, tavsiye nitelikli görüşler bildirilerek pazarı da yönlendirmiş oluruz. Çok önemli bir pazar, çok ciddi rakamların döndüğü bir alan."
Ekonomi
Bedri Yaşar: Medikal Sektörüne DMO'dan 50 Milyon Lira
Hazır
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, TBMM'de Türkiye Kamu İktisadi Teşekkülü, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ile üst komisyon toplantısına katıldı
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Kent Haberleri
"Senin Yaptığını Çorumlu Yapmaz" Sözü Bakın Nasıl Ortaya Çıkmış!
04.08.2023
Asayiş
Araçtakiler Hüsame'nin Vurulacağını Biliyordu
30.03.2021
Siyaset
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Atakum Belediyesi'ni Kim Kazanır?
13.10.2023
Ekonomi