Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, ?Maçı kaldığı yerden oynatıp 5 dakika için bize İstanbul?a git demek bizi uçurumdan aşağıya atmak demektir. TFF yönetimiyle görüştüm ve adil olun dedim. Maçın tekrar oynatılması adil olacak." dedi.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TRT Spor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programına telefon bağlantısıyla katıldı. Başkan Yıldırım burada yaptığı açıklamada, maçın kaldığı yerden devam etmesi gibi bir kararı istemediklerini, takımın 5 dakika maç oynamak için İstanbul'a gitmesinin kendilerine maddi ve manevi anlamda zarar vereceğini söyledi. Yıldırım, karşılaşmanın tekrar oynanmasının en doğru karar olduğunu vurgularken, maçın 2-2 tescil edilmesi durumunda verilen karara saygı duyacaklarının altını çizdi.
"FEDERASYONLA GÖRÜŞTÜM"
Samsunspor Başkanı Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ile görüştüğünü söyleyerek, "Maçı kaldığı yerden oynatıp 5 dakika için bize İstanbul?a git demek bizi uçurumdan aşağıya atmak demektir. TFF yönetimiyle görüştüm ve adil olun dedim. Maçın tekrar oynatılması adil olacak" diye konuştu.
Başkan Yıldırım Sessizliği Bozdu
Giriş: 04.02.2021 20:01
Güncelleme: 12.09.2026 11:18
Okuma süresi: 2 dakika
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, ?Maçı kaldığı yerden oynatıp 5 dakika için bize İstanbul?a git demek bizi uçurumdan aşağıya atmak demektir
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Süper Lig'de Samsunspor - Pendikspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ?
Tugay Kaan Numanoğlu'nun Samsunspor Karnesi Dikkat Çekiyor!
Samsun 19 Mayıs Stadyumu Yenilendi
Son Dakika! Samsunspor?dan Transfer Yasağı Açıklaması
Samsunspor İsyan Etti, Adalet İstedi!